Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de yepyeni bir sezona merhaba deniyor. Geçen senenin çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, yaptığı transferlerle adından söz ettirmek ve üst sıralara oynamak isteyen Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Birbirinden önemli yıldızları kadrosunda bulunduran iki ekibin mücadelesini milyonlarca taraftar da televizyon karşısında izleyecek. Siyah beyazlı taraftarların takımlarına kavuşmak adına saniyeleri saydığı bu önemli mücadele için Karadeniz temsilcisine gönül verenler de oldukça hazır. Her anı çekişmeli ve keyi

Süper Lig'de yepyeni bir sezona merhaba deniyor. Geçen senenin çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, yaptığı transferlerle adından söz ettirmek ve üst sıralara oynamak isteyen Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Birbirinden önemli yıldızları kadrosunda bulunduran iki ekibin mücadelesini milyonlarca taraftar da televizyon karşısında izleyecek. Siyah beyazlı taraftarların takımlarına kavuşmak adına saniyeleri saydığı bu önemli mücadele için Karadeniz temsilcisine gönül verenler de oldukça hazır. Her anı çekişmeli ve keyifli bir 90 dakika olmaya aday müsabakayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek için sorgulamalar gerçekleştiriyor. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Beşiktaş Çaykyur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı öncesi OPTA verileri

Çaykur Rizespor ile oynadığı son 18 Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (13G 5B), son 11 karşılaşmanın 10'undan galibiyetle ayrıldı (1B).
Beşiktaş'a konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Rizespor (4B 5M), rakibini en son Şubat 2006'da mağlup edebildi (1-0).
Beşiktaş "son şampiyon" unvanıyla girdiği hiçbir Süper Lig sezonunda oynadığı ilk maçı kaybetmezken (7G 6B), bu karşılaşmaların yedisini iç sahada oynadı ve beşinden galip ayrıldı (2B).
Rizespor'un Süper Lig tarihinde sezonun ilk haftasında karşılaştığı tek "son şampiyon", 2004/05'in ilk haftasında 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe.
Süper Lig'de mücadele ettiği son sekiz sezonun yedisine galibiyetle başlayan Beşiktaş (1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (2019/20; 0-3 vs Sivasspor).
2020/21'in ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Rizespor, Süper Lig tarihinde üst üste iki sezona yenilgiyle başlamadı.
Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic'in, Süper Lig kariyerinde en fazla gol katkısı yaptığı rakibi Rizespor (4 maçta 2 gol & 5 asist).
Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği takım olan Beşiktaş'a karşı yedinci kez sahaya çıkmaya hazırlanıyor (toplam 23, maç başına 3.8 gol).
Beşiktaş'ın başında çıktığı üç Rizespor maçını toplam 11 gol atarak kazanan Sergen Yalçın, daha önceki sekiz Süper Lig karşılaşmasında rakibini sadece bir kez yenebilmiş (3B 4M) ve toplam dokuz gol sevinci yaşayabilmişti.
Süper Lig kariyerinde Beşiktaş'a konuk olduğu ilk iki maçı kazanan Bülent Uygun, daha sonraki altı ziyaretinden sadece 2 puan çıkarabildi (2B 4M).


 

Beşiktaş Çaykur Rizespor muhtemel kadrolar

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, M. Topal, Vida, N'Sakala, Josef, Gökhan Töre, Salih, Atiba, N'Koudou, Kenan

Ç.RİZESPOR: Gökhan, G. Gönül, Holmen, Selim, Melnjak, Baiano, Sabo, Alper, Mendes, Umar, Remy

Stat: Vodafone Park
Tarih: 13 Ağustos 2021 Cuma
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.