Beşiktaş Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı izle | Şifresiz izle

Beşiktaş Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı izle | Şifresiz izle
Ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden ve güçlü bir grupta var olma savaşı verecek Beşiktaş evinde Karagümrük'ü ağırlıyor. İki haftada bir galibiyet alan ve geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 2 puan kaybı ile dönen siyah beyazlılar kendisi gibi 4 puanda olan kırmızı siyahlıları evinde ağırlayacak. Geçen sezon oynanan karşılaşmalar büyük bir seyir zevkine sahne olmuş, izleyenler de keyif almıştı. Birbirinden önemli yıldızların boy göstereceği karşılaşmayı izlemek isteyenler araştırmalarına başl

Ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden ve güçlü bir grupta var olma savaşı verecek Beşiktaş evinde Karagümrük'ü ağırlıyor. İki haftada bir galibiyet alan ve geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 2 puan kaybı ile dönen siyah beyazlılar kendisi gibi 4 puanda olan kırmızı siyahlıları evinde ağırlayacak. Geçen sezon oynanan karşılaşmalar büyük bir seyir zevkine sahne olmuş, izleyenler de keyif almıştı. Birbirinden önemli yıldızların boy göstereceği karşılaşmayı izlemek isteyenler araştırmalarına başladı. Beşiktaş Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 1 şifresiz izle alternatifleri de bu sayfada.


 

Beşiktaş Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 

Beşiktaş Karagümrük maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (2G 2B), bu yenilgiyi geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada aldı (1-2).
Beşiktaş'a karşı üç maçlık puan hasretini son karşılaşmada sonlandıran Fatih Karagümrük (Mayıs 2021'de 2-1), rakibini Süper Lig tarihinde ilk kez üst üste iki kere mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybeden Beşiktaş, öncesinde 10 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı (8G 2B).
Sezona "son şampiyon" unvanıyla giren takımlara rakip olduğu son 11 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Fatih Karagümrük (3B 6M), bu iki galibiyeti de geçen sezon Başakşehir FK'yı yenerek aldı.
2021/22 Süper Lig sezonunda oynadığı ilk iki maçta gol yemeyen Beşiktaş, en son 1985/86'ya daha uzun bir gole kapama serisi yaşayarak başladı (ilk 5 maç).
Francesco Farioli'nin göreve geldiği Nisan 2021'den bu yana Süper Lig'de topla en fazla oynayan takım olan Fatih Karagümrük (%61.4), aynı zamanda Başakşehir FK'nın (%87.8) ardından en yüksek pas yüzdesi yakalayan ekip konumunda (%87.1).
Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de hem gol yemeyen iki takımdan biri (Fenerbahçe ile birlikte), hem de kalesine en az şut gelen ekip durumunda (1).
Beşiktaş'ın Süper Lig'de İstanbul takımlarına attığı son beş golün dördüne katkı sağlayan Rachid Ghezzal (2 gol & 2 asist), siyah-beyazlıların Fatih Karagümrük filelerine gönderdiği son golün de sahibi.
Fatih Karagümrük'ün geçen sezon Süper Lig'de Beşiktaş filelerine gönderdiği üç golün ikisini Fabio Borini kaydederken; İtalyan oyuncunun her iki maçta da gol attığı iki takımdan biri siyah-beyazlı ekipti (Denizlispor ile birlikte).
Yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımları konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının altısını kazanan Sergen Yalçın (1M), tek yenilgisini son karşılaşmada Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Fatih Karagümrük'ten aldı (1-2).



 

Beşiktaş Karagümrük muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.