Beşiktaş'ın Pablo Mari teklifi belli oldu!

Beşiktaş'ın Pablo Mari teklifi belli oldu!
İngiliz medyasında yer alan bilgilere göre siyah beyazlılar, Pablo Mari transferini gerçekleştirmeye çok yakın. Bonservisi Arsenal'de bulunan Pablo Mari için siyah beyazlıların önerdiği rakam da haberin detaylarında yer alırken, yıldız ismin Beşiktaş'ta daha fazla forma şansı bulabileceği için imza atmaya sıcak baktığı belirtildi.

Bir süre önce siyah-beyazlı takımın gündemine gelen Arsenal'li defans oyuncusu Pablo Mari konusu gittikçe ciddiyet kazanıyor. Beşiktaş'ın İspanyol savunmacı ile flörtü İngiliz basınında da dillendirilmeye başlandı. Ada medyasındaki haberlere göre Beşiktaş'ın 27 yaşındaki Mari için oldukça ısrarcı olduğu belirtildi. Satın alma opsiyonlu kiralama önerisi yaptığı belirtilen Beşiktaş'ın teklifini, oyuncunun maaş ödemesi karşılığı yaptığı hatırlatıldı.

Hatta satın alma rakamı olarak da 5 milyon euro önerildiği kaydedildi. Arsenal cephesinin kararı teknik direktör Mikel Arteta'ya bırakacağı bildirilirken, Mari için de "Daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek isteyebilir. İstanbul bu konuda cazip bir seçenek. Türklerin ısrarı Mari'nin rotasını değiştirebiliir" yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.