Bir Garip Aşk 20. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Kasım Perşembe Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle

Bir Garip Aşk 20. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Kasım Perşembe Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin sevilerek izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Bir Garip Aşk 20. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yenisi daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Bir Garip Aşk oldu. Dizi 21.20'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 20. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Bir Garip Aşk 20. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Bir Garip Aşk 20. bölüm özeti

Khushi ile yeniden birlikte olmak için karşı karşıya gelen Arnav'ın Lavan'ya ile arası bozulmaya başlıyor.En baştan beri Lavanya ile arasında mesafe koyan Nani'nin artık onunla aynı beraber evde kalmak istememesi işleri değiştiriyor.Nani'nin kolyeyi Laxmi'de görmesi tüm planları değiştirecektir. Lavanya ise verilen bir davet sonrasında Khushi'nin kıyafetinin aynısını giymesi Arnav tarafından kızgınlıkla karşılanır. Nani ise Lavanya'yı evden göndermek ister.Çünkü onunla hiç bir şeyi uyuşmamaktadır. Khushi ise ailesi için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Madhumati ise Shyam ile ilgili bildiklerini anlatmak isteyecektir.Lavanya ise öğle yemeği için Arnav'ın ofisine gelir.Ancak hiç beklemediği bir sürpriz beklemektedir. Khushi’nin babası ekonomik sorunlar yaşamaktadır. Arnav ile Khushi yeniden bir tartışmaya girmektedir.




Bir Garip Aşk genel konusu

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk 18 Kasım Çarşamba fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 19.Bölüm Fragmanı bomba gibi sahnelerle yayınlandı. Bir Garip Aşk yeni bölümde Anjali ile sürdürdüğü ilişkiyi Khushi için yeniden gözden geçiren Shyam'ın nasıl bir karar vereceği merak konusu. Lavanya’yı eğiten Khushi bir yandan da Arnav’dan geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya çalışmaktadır. Khushi, Arnav hakkında yaşadıklarını evdekilere komik bir şekilde anlatır. Daha sonra Shyam ile baş başa kalan Khushi uzun bir sohbete dalarlar. Shyam, Khushi’yi elde etmek için zamanı geldiğinde Arnav ile mücadele etmeye kararlıdır. Arnav’ın yaptıklarının intikamını almak isteyen Khushi, onu önemli bir iş görüşmesinin tam ortasında çok zor bir duruma düşürür. Lavanya’yı ziyaret eden Manaroma, ona, Devyani’nin gözüne girmesini kolaylaştıracak bir ipucu verir. Laksmi’nin bakımını üstlenen Lavanya’nın ihmalkârlığı nasıl sonuçlanacak? Khushi’nin sakarlığı yüzünden Arnav’ın başına neler gelecek?


Bir Garip Aşk kadrosu

Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı:4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.