Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm izle | 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm izle | 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Perşembe akşamlarında yayınlanan bölümleri ile ekranlara damga vuran Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuna bugün merhaba diyor. İzleyicileriyle yeniden buluşacak olan fenomen yapım hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Büyük bir özlemle beklenen diziyi izlemek isteyenler de yaşanacaklara tanıklık etmek üzere yayın bilgilerini araştırıyor. Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm izle seçenekleri ve 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlananan projeler arasında zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kadrosunda bulunan güçlü oyuncular ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


 


Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm özeti

Yamanlar Konağı'nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere tüm Çukurova halkı Demir'i aramaya başlar. Fikret, yaralıların hastaneye yetişmesi için canla başla çabalarken Züleyha, bu hain saldırının bir düşman tarafından yapıldığını düşünüp savcıyla görüşmek ister. Ancak Ümit, yaşanan onca acıdan sonra da rahat durmaz. Savcıya yaptığı şoke edici açıklamalarla Züleyha ve Fikret'i oldukça zor bir duruma sokar. Fikret, başta kararsız kalsa da sonunda Züleyha'ya Hakan'ın adını verir ve saldırıyı onun gerçekleştirmiş olabileceğini söyler. Şehre intikam ateşiyle beraber gelen Hakan Gümüşoğlu, ölen kardeşi Erkan'ın intikamını almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Demir'le önceden yolları kesişen zengin iş adamı Hakan, şimdi Çukurova'da itibar kazanmak ve dengeleri değiştirmek hedefindedir. Hakan, Adnan ve Demir Yaman ile kapanmamış davası olan Abdülkadir ile birlikte adım adım intikamını planlar ve Yamanlar Konağı'nı gözlemeye başlar. Ancak Hakan ve Abdülkadir'in hedefinde hiç beklenmedik bir isim daha vardır. Züleyha, bulunan bir cesedin teşhisi için çağrılır. Acısıyla boğuşan Züleyha'ya bir darbe de Ümit'ten gelir. Ümit, Züleyha'dan Demir'in yerini öğreneceğini düşünüp Adnan'ı kaçırır. Ümit'in yaptıkları artık canına tak eden Züleyha, silahını alıp Ümit'in karşısına çıkar. Aralarında yaşanan boğuşma esnasında Ümit vurulur. Züleyha dehşet içindedir. Üstelik onları uzaktan izleyen kişiden de habersizdir.



bir zamanlar çukurova hilal altınbilek


ATV Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 103. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 36. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

bir zamanlar çukurova



Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.