Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm tek parça Youtube full HD izle

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm tek parça Youtube full HD izle
ATV ekranlarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova'da yeni hafta başlıyor. Sahip olduğu oyuncu kadrosunun yanısıra güçlü senaryosu ve hikayesi ile her hafta binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen yapım bir kez daha lgiyle izlenecek. Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kadrosunda bulunan güçlü oyuncular ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


 


Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm özeti

Fekeli, Fikret'e inanmak istemese de, Fikret'in anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikret'in de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musa'nın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz. Adnan Yaman'ın suçu yüzünden Demir'den intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikret'in deli öfkesini dindiremez! Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir! Fikret'in ikinci mektubu da konakta ortaya çıkar! Züleyha mektubun gerçekliğinin iyice araştırılması gerektiğini ısrarla söylese de, Demir için artık bu durum bir savaş ilanıdır! Babasının günahı olmadığına ise yüzde yüz emindir! O, bu savaşı bildiği yoldan kazanmak için harekete geçer. Ama Züleyha'nın başka planları vardır. İlk olarak biraz araştırma yapar, ardından da Sevda ile İstanbul'a gitmeye karar verir. Fikret, Fekeli'ye her şeyi anlattıktan sonra, duygusal olarak çöker. Kötü bir gece geçirir. Eve döndüğünde ise Müjgan'la barışır. Geleceklerini konuşurlar ama Müjgan Fikret'in ilgisizliğinden hala mutsuzdur. Hastanede de Ümit, Müjgan ile olan gerginliği sona erdirmek için harekete geçer ve zeytin dalı uzatır. Müjgan da onunla dost olabilmek için adım atar. Ama iki kadın da henüz birbirlerinin Fikret ile ilişkisinin boyutunu bilmiyordur! Ümit, Yaman konağındaki yemeğin ardından yine Demir ile buluştuğu için mutludur. Ama Demir'in temkinli halleri canını sıkar. Tekrar karşılaştıklarında ise Demir'i baş başa kalmaya ikna eder. Birlikte tatile gitmeye karar verirler. Bu tatil, Demir'in uğrunda neredeyse Çukurova'yı yaktığı Züleyha'dan boşanma kararı vermesine neden olur!



bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

ATV Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm full tek parça HD izle
Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 86. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 36. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

bir zamanlar çukurova

Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.