Bir Zamanlar Çukurova neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? 31 Aralık Perşembe

Bir Zamanlar Çukurova neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? 31 Aralık Perşembe
ATV ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle de reyting zirvesine oynayan dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Kanalın 31 Aralık Perşembe yayın akışı içerisinde yer almayan dizi hakkında Bir Zamanlar Çukurova var mı yok mu neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? gibi sorular soruyor. İşte yanıtı...

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile adından sıkça söz ettiren ve televizyon ekranlarında reyting zirvesine oynayan Bir Zamanlar Çukurova'nın ATV 31 Aralık Perşembe yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yapım ile ilgili olarak günün ilk saatlerinden itibaren araştırmalar yapılmaya başlandı. İzleyiciler Bir Zamanlar Çukurova var mı yok mu neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? gibi sorular soruyor. İşte yanıtı...

Son bölümde neler yaşandı?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da kader kartları baştan dağıtılıyor! Demir ve Müjgan boşanmayı kabul etmiştir. Züleyha ve Yılmaz Adnan'ı alıp, yeni evlerine yerleşir… Ama kaderin bu aşk üzerindeki hikayesi henüz sona ermemiştir! Mahkemeye birlikte giden Demir ve Züleyha'nın arkasından, Kerem Ali'nin hastaneye götürüldüğü haberi ile fırtına gibi yola çıkan Yılmaz, otomobili ile uçurumdan yuvarlanır! Gözleri önünde gerçekleşen kazanın ardından, Züleyha gözyaşları ve çığlıklar ile yardım için çırpınırken, Demir, ağır yaralı Yılmaz'ı oradan çıkarmak için canını dişine takacaktır! Son bir gayretle, Yılmaz'ı kucaklayarak uzaklaştıkları anda ise otomobil havaya uçacaktır! deta bir can pazarı yaşanır ve Demir ile Züleyha, Yılmaz'ı hastaneye yetiştirir! Ağır yaralı olan Yılmaz ameliyata alınırken, haber de Çukurova'ya yayılır! Ancak, Müjgan ve Fikret'e kimse ulaşamaz! Bu durum Behice'yi bile telaşlandıracaktır! Fekeli ve Züleyha, Demir'e nasıl teşekkür edeceklerini bilemezler! Uzun bir ameliyat sonrası, Yılmaz gözlerini açacaktır. Olan biteni hayal meyal da olsa hatırlayan Yılmaz da can düşmanına can borçludur! İki ezeli rakip, hastane odasında, birbirlerine hem haklarını helal edecektir, hem de her ikisi de evlatlarını birbirine emanet edecek kadar, eski defterleri kapatacaktır! Tüm bu hengame içinde, Fikret hem Müjgan'a ihtiyaç duyduğu yakınlığı gösterecektir, hem de Yılmaz'ın mülkleri ile ilgili görüşmelerine devam edecektir. Fikret'in hastane ziyaretinde ise şehrin yeni doktoru kendisini beklemektedir! Saniye artık Sevda ile savaşmaktan hiç çekinmez hale gelecektir. Haminne, Sevda'ya Hünkar'ı anlattıkça, evin içinde gerginlik de artacaktır! Savaşın gerilimi artarken, Sevda'nın tüm çalışanlarla birlikte mutfağa girmesi ise herkesi şaşkına çevirecektir! Saniye, artık konakta da, Çukurova'da da kalmamaya karar verecektir. Tüm bunlar olurken, kader ise İstanbul'dan bir gece kara trene binip gelen Züleyha ve Yılmaz ile başlayan, Hünkar'ı, Fekeli'yi, Demir'i, Müjgan'ı ve tüm Çukurova'yı derinden etkileyen, değiştiren bu hikayede yeni bir sayfa açmak için beklemektedir.


Bir Zamanlar Çukurova neden yok?

Bugün yeni bölümü ile yayınlanması beklenen Bir Zamanlar Çukurova birçok dizi ve program gibi 31 Aralık Perşembe günü ekranlardaki yerini alamayacak. Sebebi ise yılbaşı olmasından dolayı. Yapımlar genellikle yılbaşı ve ertesi gününe gelen bölümleri yayınlamayıp bir sonraki hafta seyircisiyle buluşuyor.


 

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?

ATV'nin en çok güvendiği dizilerden biri olan Bir Zamanlar Çukurova 7 Ocak 2021 Perşembe günü yeni bölümüyle yayınlanacak.

yemin emir

söz meriç aral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.