BluTV Saygı 2 izle | Saygı 2. sezon 1. bölüm izle

BluTV Saygı 2 izle | Saygı 2. sezon 1. bölüm izle
BluTV'de yayınlanan bölümleri ile büyük bir kitleyi peşinden koşturan Saygı'nın yeni sezonu başlıyor. Aylardır beklenen maceranın devamında bugün ilk bölüm yayınlanacak. İzleyiciler de bu akşam platformda yer alacak diziyi izlemek adına araştırmalara başladı. Saygı 2 izle seçenekleri sorgulanıyor. Saygı 2. sezon 1. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Nejat İşler, Miray Daner, Erkan Can ve Boran Kuzum'un oynadığı Saygı'nın yeni sezonu bu akşam BluTV'de yayınlanmaya başlıyor. Son bölümde yaşananların ardından sabırsızlıkla beklenen yeni sezon da yine nefes kesecek. Her anı heyecan yaşatacak diziyi izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Saygı 2 izle seçenekleri sorgulanıyor. Saygı 2. sezon 1. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Diziyi seyredebilmek adına araştırmalarda bulunan izleyiciler için tek alternatif BluTV'dir. Farklı seçenek bulunmamaktadır. Sizler de www.blutv.com.tr adresine bağlanarak burada karşınıza çıkan ücret ve üyelik paketlerine göre kaydınızı yaptırabilirsiniz. Saygı'nın 2. sezonu bu akşam yayınlanacak.


 

Nejat İşler: Ercüment Çözer
Miray Daner: Helen Altuğ (Çözer)
Boran Kuzum: Savaş Kaya
Damla Sönmez: Arya Şahin
Rojda Demirer: Hasret Yakar
Sarp Akkaya: Selim Hacıoğlu
Erkan Can: Yavuz
Tansu Biçer: Halit Mehmet Güçlü
Itır Esen: Emine Çözer
Furkan Didim: Genç Ercüment Çözer


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.