Cam Tavanlar 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı? 9 Haziran Çarşamba reytingleri

Cam Tavanlar 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı? 9 Haziran Çarşamba reytingleri
Televizyon dünyasının yaz dönemine geçiş yaptığı günlerde diziler arasına bir yenisi daha eklendi. Çarşamba akşamlarında seyircilerinin karşısına çıkacak olan Cam Tavanlar ilk bölümü ile yayınlandı. İzleyiciler de dizinin elde edeceği izlenme oranlarını ve reyting sıralamasındaki konumunu merak ediyor. Peki, Cam Tavanlar izlendi mi tutar mı? Cam Tavanlar 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor. Ayrıca 9 Haziran Çarşamba reytinglerini de görüntüleyebilirsiniz.

Baş rollerini Kubila Aya, Bensu Soral, Hatice Aslan ve Utku Ateş'in paylaştığı Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba gününden itibaren her hafta seyircisiyle buluşacak. Ojo Pictures'in yapımcılığını üstlendiği, Fehmi Öztürk'ün yönettiği ve Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı yapımdan beklentiler büyük. Gün sonunda elde edeceği izlenme oranlarının yanısıra yorumlar da merak konusu. Bilindiği üzere ilk gün aşınan reytingler genelde yapumların kaderini belirlior ve Cam Tavanlar için bugün lritik bir sınav gerçekleşecek. Peki, Cam Tavanlar  izlendi mi tutar mı? Cam Tavanlar 1. bölüm reyting sonuçları  haberimizde yer alıyor. Ayrıca 9 Haziran Çarşamba reytinglerini de görüntüleyebilirsiniz.

Cam Tavanlar 1. bölüm özeti

Leyla ve başarılı bir yönetici olan Cem Kumcu’nun yollarının kesişmesi, ikili arasında kolay kolay sönmeyecek bir yangın başlatıyor. Kadınların merdivenleri tek tek tırmandığı, erkeklerin ise asansörle dümdüz yukarı çıktığı bir dünyadayız. Bu dünyanın tam ortasında, azimli, çalışkan, güçlü bir kadın; Leyla… Dişiyle tırnağıyla kurduğu restoran zincirinin CEO’su… Erkekler dünyasında bir kadın olarak varlığını korumaya çalışan Leyla, restoranda ansızın patlak veren bir yangının sonuçlarıyla mücadele etmeye başlıyor fakat devasa bir problemin adım adım yaklaştığından henüz habersiz… Leyla ve başarılı bir yönetici olan Cem Kumcu’nun yollarının kesişmesi, ikili arasında kolay kolay sönmeyecek bir yangın başlatıyor. Alevler yükseldikçe mücadele, rekabet, çekişme ve aşk harlanacak; ikili kendilerini büyük bir savaşın içinde bulacak. Bakalım bu savaşın bir galibi olacak mı?


cam tavanlar,

Cam Tavanlar oyuncu kadrosu

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.

cam tavanla


 

Cam Tavanlar 1. bölüm reyting sonuçları

Bilindiği üzere reyting sonuçları için çok sayıda aday zirve mücadelesi veriyor. Sadakatsiz final yaptı ve bir sıra boşa çıktı. Kuruluş Osman yine en ciddi birincilik adayı. Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber de günün en iddialı yapımlarından. Reytimg sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum