Can Yoldaşım 102. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Kasım Salı

Can Yoldaşım 102. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Kasım Salı
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 6 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 102. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 102. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 102. bölüm özeti

Can Yoldaşım 101. bölümde Santoş, Sandiya’nın büyük bir hata işlediğini söyleyerek küplerden birini kırmıştı. Sandiya ise Chavi’ye gerçekleri ispatlayacağını söyler. Chavi endişelenmeye başlar.  Peki 102. bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya ve Chavi arasında neler yaşanacak? Santoş bir kez daha Sandiya haklı çıkacak olursa pişman olacak mı? Can Yoldaşım 102.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya, Chavi’nin yanına giderek ona Santoş’a tüm gerçeği ispatlayacağını söyler. Chavi korkar ve arkadaşını arayıp olanları anlatır. Arkadaşı onu rahatlatacak konuşmalar yapar. Sandiya’nın kopya kağıtlarını bulamayacağını ve gözetmeni de evlerine kadar getirip şahitlik yapamayacağını savunur. Chavi bunları duyunca rahatlar.

Mohit Kızgın! Santoş Mohit’in de evlendiğini ve giderek ev masraflarının arttığı için Mohit’in de eve katkı sağlamasını istemişti. Mohit bu yüzden Emily’e ateş püskürür. Mohit evle ilgili sorumluluk almak istemiyor bu yüzden de evlenmeyi en başından beri düşünmüyordu. Şimdi Emily yüzünden tüm bunları yapmak zorunda kaldığını söyler. Emily ağlamaya başlıyor ve Mohi’e destek olmaya çalışır. Mohit ise dışarı çıkar.

Emily ev yapımı ilaçlarla ilgili bir kitap görür. Santoş’un ağrıyan bacağına ilaç yapıp onun gözüne girmeyi hedefler. Böylece Mohit ile arasındaki problemleri de çözeceğini düşünür.

Suraj dükkanı kapatıp eve gelir. Santoş ise bu sırada oğlu için dua ediyordur. Ardından Sandiya’nın yanına gidip dalgın olduğunu fark eder. Suraj Sandiya’ya giden küpe değil kalan küpleri koruması gerektiğini söyler. Sandiya ise Suraj’ın elinde yanık olduğunu görür. Kendi eli acıyormuş gibi yapınca Suraj ona merhem sürmek ister. Suraj yarasını görmek isteyince Sandiya, Suraj’ın elini açar ve ona krem sürer.

Ortalık Karışacak! Gece olunca Chavi dergi karıştırırken krem görüyor ve sipariş için son gün olduğunu görüyor. Telefonunda yeterli bakiye olmadığını görür. Evden aramayı dener ama hat kesilir. Bu yüzden Chavi, Suraj’ın dükkanına gidip telefon eder.

Tatlı krizine giren Menakşi de Suraj’ın dükkanına gizlice girer. Emily ise Santoş’a bitkisel ilacı hazırlama aşamasındaydı. Mutfakta kremi ısıtmak için gittiğinde tüpün bitmiş olduğunu görür. O da soluğu Suraj’ın dükkanında alır. Anahtar Kayıp! Ertesi sabah herkes evin içinde gündelik işlerle meşguldür. Suraj yüklü miktarda siparişi olduğunu teslim etmesi gerektiğini söyler. Vikram da Suraj’a iyi şanslar diler. Suraj dükkanının anahtarını bulamaz. Her gün koyduğu yerde anahtarı yoktur. Santoş, Chaturi hep birlikte anahtarı ararlar. O sırada eve giren Menakşi, Chavi ve Emily ise endişelenmeye başlar. Chaturi anahtarı bulup Soraj’a teslim eder.

Menakşi de Santoş’u Chavi evliliği konusunda uyarma kalkar. Nişanın her an atılabileceğini söyler. Emily erkek tarafını oyalayıcı şeyler söylemesi gerektiğini söylerken Sandiya lafa atılıp doğruların söylenmesi gerektiğini savunur. Santoş, Sandiya’nın doğruları söyleme konusundaki tavrını görünce fikrini kendine saklamasını ister. Menakşi de Santoş’un yanında yer alıp Sandiya’ya atıp tutunca Sandiya meydan okumayı kabul eder ve böylece gerçekleri açıklayacağını söyler. Chavi ise korku dolu bakışlarla konuşmayı dinliyordur.

Soraj dükkana gittiğinde yaptığı tüm tatlıların yerde mefta olduğunu görür. Daha sonra evin kadınları da toplanır ve neler olduğunu tartışmaya başlarlar. Menakşi hırsızların yapmış olacağını söylerken Vikram paraların durduğunu söyler. Sandiya da farelerin girmiş olduğunu savunur. Santoş ise dükkanın neden düzgün kilitlenmediğinin hesabını sorar.

Suraj dükkana geldiğinde kepenklerin yarıya kadar açık olduğunu söyler. Santoş çok sinirlenir ve teker teker dükkana kimin girip girmediğini sorar. Suraj ise büyük bir kayıp vermiştir. Yüklü miktarda satış yapacakken bu olanlar on çok üzmüştür.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 102. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.