Can Yoldaşım 105. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Kasım Cuma

Can Yoldaşım 105. bölüm özeti ve fragmanı - 12 Kasım Cuma
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 12 Kasım Cuma yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 105. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 105. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 105. bölüm özeti

Can Yoldaşım 104. bölümde Suraj, Sandiya’yı neşelendirmeye çalışmış ve ona her fırsatta destek olacağını hissettiriyordu. Sınavlarda ve katılacağı yarışmada başarılı olabilmesi için eve televizyon almaya karar vermişti. Suraj ve Santoş arasında televizyon krizi yaşanmıştı. Peki 105.bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 105.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Santoş evde soğuk rüzgarlar estirirken; Mohit ve Emily’nin arası da gergindir. Mohit, Emily’nin evde bir sorun çıkarmasını daha kaldıramayacağını söyler. Son olay hiçbir şekilde açığa çıkmaması konusunda uyarır ve onu boşanmayla tehdit eder.

Suraj dükkanda çalışırken Sandiya yanına gelir. Suraj, Sandiya’yı Satoş konusunda rahatlatmaya çalışırken Sandiya ise ona gerçekleri anlatmayı düşünür. Onları izleyen Santoş ise kayıp düşer, bileğini incitir. SurYa ikilisi hemen eve koşar. Suraj çekçek çağırıp Sandiya’ya hemen doktora gitmelerini söyler. Santoş ise onların ilgisinden rahatsız olup azarlamaya başlar. Santoş sözlerini devam ettirir. Suraj sadece Sandiya’nın hayallerine odaklanmasını ve kendisinin hastaneye gitmeyeceğini söyler. Anlayacağınız Santoş zor kadındır.

Santoş hastanede de Suraj’ın kendisinden uzak durmasını ister. Bhabhasa Santoş’un bu hallerine anlam veremez. Suraj annesinin ne kadar uzak tutmaya çabalasa da yanından ayrılmayacağını belirtir.

Santoş eve döndüğünde Suraj’ın kendisine Sandiya’nın yarışmayı kazanma konusunda garanti verene kadar televizyon meselesinin kapandığını söyler. Suraj ise annesinin bu sözünden sonra ona garanti vereceğini açıklar. Herkes şok olur. Suraj kalan küpü alır ve bunun garantisi olduğunu söyler!

Herkes şaşırır ve Santoş, Sandiya’nınhayalini gerçekleştirme şansı olduğu için bu küpün nasıl garanti edilebileceğini söyleyerek herkesin düşüncelerini dile getirir. Suraj herkese bu küpün anlamını ve önemini bildiğini söyler. Suraj Sandiya’ya dönerek üçüncü küpü sağlam tutacağına söz vermesini ister. Santoş ise bunu kabul eder.

Santoş ise bu sözlerin üzerine Sandiya’nın yarışmayı kaybetmesi halinde üçüncü küpü kıracağını ve hayallerine veda edeceğini dile getirir. Santoş herkes Sandiya’ya güveniyorsa, o zaman televizyona ve dergi kullanımına izin verdiğini ilan ediyor. Bhabhasa, Suraj’ı gözleriyle işaret ederek destek ediyor. Bhabasa Suraj’ın bu tavrından çok memnundur. Sandiya’ya her konuda destek olup ona inancının tam olduğunu söylemesi onu mutlu hissettirmiştir. Emily’de Suraj’ın ideal koca olduğunu savunur.

Şimdi de Sandiya kendisini diken üstünde hisseder. Suraj onun için her olanağı sağlamış Santoş’a karşı meydan okumuştur. Yarışmayı kazanamazsam diye endişelenmeye başlar. Sınavlarda gayet başarılı olduğunu biliyordur ama bu yarışmada güçlü rakiplerinin olacağının farkındadır.

Evde televizyon oluşu herkesi heyecanlandırmıştır. Chavi ve Mena film izlemek isterken; Mohit kriket kanalı izlemek istiyordur. Babaları da eksik kalmaz istemez ve yoga kanalını açmalarını istediğini belirtir. Santoş bu kargaşaya son vererek televizyonun Sandiya’nın odasına alınmasına karar verir. Sandiya’nın yarışmayı kaybettiğinde böyle bir bahaneyle gelmesini istemediğini belirtir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 105. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.