Can Yoldaşım 107. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Kasım Pazar

Can Yoldaşım 107. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Kasım Pazar
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 13 Kasım Pazar yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 107. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 107. bölüm özeti

Can Yoldaşım 106. bölüm özetinde Emily’de Sandiya ile birlikte yarışmaya katılacaktı. Emily bu yarışma için çok hırslanmıştı. Peki 107.bölümde bizleri neler bekliyor? Yarışmayı kazanan isim kim olacak? Can Yoldaşım 107.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Suraj,Sandiya ve Emily hep birlikte çekçeke binmiş yarışma alanına ulaşmaya çalışıyordu. Yalnız bir sorun vardır. Trafik kilitlenmiş ilerlemiyordur. Ardından ambulansta yolda kalmıştır. Suraj inşalarla konuşup yolu açmaya çalışır. Emily ise yola koyulmaları için ikaz eder. Yol açılsa bile Sandiya ambulans gitmeden burada ayrılmayacağını söyler. Çünkü ambulansın içindeki canı düşünür. Emily ise kalbiyle değil aklıyla hareket etmesini ister.

Mena da dükkanda sari satışı yapar. Dükkana gelen kadınlardan biri annelerin katılacağı bir yarışmadan bahseder. Menakşi de evdeki diğer gelinlerin yarışmalara katıldığını düşünüp kendisi de bu yarışmaya katılmayı ister.

Yarışmaya Geç Kaldılar! Santos evde kızı Chavi’ye dikiş öğretmeye çalışır. Chavi evlendiğinde dikiş dikmeyeceğini söyler. Santoş Chavi’ye kızınca Chavi yine Sandiya örneğini verir. Bu arada içeriye Suraj Sand,ya ve Emily girer. Herkes şaşkındır. Yarışmanın bu kadar kısa sürmesini beklemiyorlardır. Menakşi ,Sandiya’nın tüm soruları çok hızlı yanıtlamış olabileceğini söyler. Kısa bir sessizlikten sonra Santoş neler olduğunu öğrenmek isteyince yarışmaya geç kaldıklarını öğrenir. Gerekçeyi açıklamak da Emily’e düşmüştür. Sandiya’nın ambulansa yol vermek için beklediğini söyler.

Santoş Küpü Kıracak Mı? Menakşi, Santoş’un yanına gidip artık 3.küpü de kırması gerektiğini söyler. Çünkü Sandiya’nın yarışmayı kaybetmesi halinde küp kırılacaktı. Sandiya yarışmaya girmeyi bile başaramadığı için küp kırılacaktır. Santoş küpü kırmak için eline aldığında Suraj artık umudunu yitirmiştir. Sandiya da üzülerek Suraj’a bakar. O sırada kapı çalınır. Muhabirler içeriye girer. 1000 katılımcının olduğu yarışmada ilk 10’a giren ismin Sandiya  olduğu söyleniyordur. Herkes şoke olmuştur. Peki bu nasıl olmuştur? Çünkü Sandiya yarışmaya katılamamıştır.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 107. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.