Can Yoldaşım 109. bölüm özeti ve fragmanı - 16 Kasım Salı

Can Yoldaşım 109. bölüm özeti ve fragmanı - 16 Kasım Salı
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 16 Kasım Salı yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 109. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 109. bölüm özeti

Can Yoldaşım 108. bölüm özetinde Emily ve Sandiya arasında yeni bir meydan okuma yaşanmış kazanan Sandiya olmuştur. Büyük yarışma günü gelir.  Peki 108.bölümde bizleri neler bekliyor? Yarışmada neler yaşanacak? Can Yoldaşım 109.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde yarışmanın ilk turu başlar. Yarışmacılar bir odaya alınır. Bardakları üs üste dizip kırmamaları istenir. Yarışmacıların aileleri stüdyodan izlerler. Yarışmacılar bardakları dizerken ışıklar gider. Ardından renkli ışıklar yanmaya başlar. Konsantre bozan yüksek sesler çalmaya başlar. Yarışmacılar çok zorlanır. Bu oyunun amacı tehlike anında konsantreyi korumaktır. Sandiya zorlanır. Daha sonra kendini toplar. Emily’de zorlanırken; Mohit onu izlerken sinirlenir.

Emily Yine Çok Şanslı! Yarışma etabı tamamlanır. Sunucu yarışmacıların bardaklarını saymaya başlar. Emily’nin bardakları sayılır ve elendiği söylenir. Mohit bu duruma çok sinirlenir. Suraj onu teselli eder. Sandiya ise bu etabı başarılı şekilde tamamlamıştır. Puanları yüksek olanlar ayrılır. Geriye üç kişi kalır bunlardan biri de Emily’dir. Sunucunun yanına biri gelir ve bardakların yeniden sayılmasını ister. Emily yine şans eseri bu turu da tamamlar.

Menakşi de “Sağlıklı Bebekler ve Anneleri” yarışmasına katılır. Mena bu yarışmaya kendi kızıyla katılır. Menakşi’nin gözleri bağlanır ve kendi çocuğunu bulmasını isterler. Menakşi burada kızıyla hiç vakit geçirmeden onu nasıl bulacağını düşünür. Bebeklere tek tek dokunurken Menakşi’nin kızı annesinin elini tutup bırakmaz. Böylece Menakşi kızı sayesinde bulmuş olur. Kızının onu hissettiğini biliyordur.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 109. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.