Can Yoldaşım 110. bölüm özeti ve fragmanı - 17 Kasım Çarşamba

Can Yoldaşım 110. bölüm özeti ve fragmanı - 17 Kasım Çarşamba
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 17 Kasım Çarşamba yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 110. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 110. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 110. bölüm özeti

Suraj ile Sandiya’nın konuşması ile başlar. Suraj, Sandiya’dan sinema salonunu boşaltmak için kahramanla resim çektirme fikrini, nereden akıl ettiğini sorar. Hemen geçmişe dönüp, gazetede okuduğu bir haberden bahseder. Gençler kahramanla resim çektirmeyi çok sevdiğini dile getirince, Suraj eşine “Sen hangi kahramanı seviyorsun?” diye sorar. Sandiya önce Suraj’ı kıskandırır. Ardından hayatında önemli bir yer tutan, Suraj Rathi tek kahramanı olduğunu söyler.

Mohit, Emily’e söylediği her talimatı takip etmesini, Sandiya çok çalışsa da kazananın sonunda eşi Emily olacağını söyler. Bu sırada Mohit’e bir telefon gelir. Mohit telefonla konuştuktan sonra eşine döner ve der ki, “Herkes uyudu mu?” Emily herkesin yattığını söyleyince, Mohit “Yarım saat biri ile görüşmeye gidiyorum. Bundan kimseye bahsetme!” diyerek odadan çıkar.

Sandiya odalarında yarışma için ders çalışırken, bir türlü derslerine odaklanamaz. Suraj da Sandiya’nın çalışmasını izlediği için gözüne uyku girmez. Sandiya ertesi günkü yarışma için endişelendiğini ve uyuyamadığını, kafasını dağıtmak için zeka geliştirici oyunlardan birisini oynamak ister. Suraj da kabul eder. Sandiya bazı malzemeleri almak için odadan çıkar.

Mohit bir sonraki gün sorulacak sorunun cevabını önceden alır. Emily Sandiya’nın geldiğini fark edip, hemen cevap kağıdını oyun tahtasının arasına saklar. Sandiya Mohit’in gece dışarıda olmasına şaşırır. Yarışmadan dolayı canı sıkılıp, sıkılmadığını sorar. Mohit yarışmayı düşünmediğini söyler.

Sandiya yarışmanın stresi altında olduklarını, kafa dağıtmak için Suraj ile oyun oynayacaklarını söyleyip, Emily’in bir sonraki gün çıkacak olan soruların cevap kağıdını sakladığı oyun tahtasını alınca, Emily şok olur.

Sandiya ile Suraj oyun oynamaya başlar. Mohit eşinin aptallığına kızıp, soruların cevaplarını almaları gerektiğini söyler. Akıllarına Suraj ile Sandiya’nın oynadığı oyuna dahil olma fikri gelir. Mohit ile Emily, Suraj’ın odasına giderler. Oyuna katılmak isterler. Dördü birlikte oyun oynarken, Mohit taşları bilerek uzağa atar.

Mohit yengesi Sandiya’dan bilerek su ister. Bu sırada Emily kağıdı yerinden çıkarmayı başarır. Sandiya geri geldiğinde, Mohit ile Emily oradan ayılır. Sandiya bu duruma hem şaşırır. Hem de şüphelenir.

Ertesi gün sabah herkes yarışma salonuna gider. Mohit soruların cevaplarını önceden öğrendikleri için kendisinden emindir. Zira Emily, en iyisini yapacağını çok iyi bilir. Tüm bunlardan habersiz olan Santos, Emily’in yapıp yapamayacağı konusunda çok endişelidir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 110. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.