Can Yoldaşım 111. bölüm özeti ve fragmanı - 18 Kasım Perşembe

Can Yoldaşım 111. bölüm özeti ve fragmanı - 18 Kasım Perşembe
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 18 Kasım Perşembe yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 111. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 111. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 111. bölüm özeti

Can Yoldaşım dizisinde yarışmaya ara verilince herkes evlerine döner. Santos gergin olduğu için evdeki tüm ışıkların açık olmasına kızmaya başlar. Sandiya ışıkları kapatmaya başlarken Chavi ve Mena’da kendi arasında kavgaya tutuşur. Suraj onları durdurmaya çalışırken Mena, Chavi’ye kopya çekme suçunu da Sandiya’ya attığını söyler. Santos, Emily meselesinden sonra şimdi de Chavi gerçeğiyle yüzleşmeye çalışıyor. Chavi’nin ona yalan söylemiş olabileceğini düşünür.

Mohit ve Emily de odalarında yarışma hakkında konuşuyorlar. Emily adamın adını vermemesi noktasında şanslı hissediyor. Mohit ise bu durumu kendi lehlerine çevirebileceklerini söyler. Suçu Sandiya’ya atmaya çalışacaklar. Emily bunun haksızlık olabileceğini söyleyeceği yerde bu yalan karşısında Sandiya’nın kendisini yakalayacağını söyler.

Santos Chavi’nin Yalancı Olduğunu Görüyor! Santos ise bir plan düşünür. Sandiya’dan geleneksel yemeklerinden biri olan vadi’s yapmasını ister. Santos uzaktan Sandiya’nın tamamladığını görünce hamurların yerini değiştirir. Ardından Chavi’ye kıyafetlerini alması için çağırır. Chavi geldiğinde yanlışlıkla hamurların üstüne basar. Ardından hamurları tekrar kabın içine koyar ve hiç yapılmamış imajı verir. Santos ise uzaktan izleyip kızının böyle şeytanca rol yapmasına şaşırıyor. Santos kızının yanına gidip Sandiya’ya verdiği görevi yapıp yapmadığını sorar. Chavi gerilir. Santos, Chaturi’den hamurları toplamasını ister. Chaturi Sandiya’ya seslenip hamurları yapmamış olduğunu söyler. Sandiya şaşırır. Yaptığından emindir. Chavi ise yarışma gerginliğinden unutmuş olabileceğini söyler. Santos olanları uzaktan izlemeye devam eder.

Santos olay yerine Chavi’nin tokasını bırakarak Sandiya’nın anlamasını sağlıyor. Sandiya ve Chavi yüzleşmeye başlar. Bu yüzleşmede Sandiya Chavi’nin ayak sargısında sınav kağıdının damgasının olduğunu söyler. O güne dair kanıtlar elindedir. Chavi kimsenin duymamasını ister. Chavi suçlarını itiraf ederken Santos hepsini duymuştur.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 111. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.