Can Yoldaşım 113. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Kasım Cumartesi

Can Yoldaşım 113. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Kasım Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 113. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 20 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 113. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 113. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 113. bölüm özeti

Can Yoldaşım 112. bölüm özetinde Santos final günü Sandiya’yı yarışmayı kazanmaması için tehdit etmişti. Yarışmayı kazanacak olursa bu küplerin kırılmayacağı anlamına geliyordu. Sandiya’nın polis olmasının önündeki tüm engeller aşılmış olacaktı. Peki Can Yoldaşım 113.bölümde bizleri neler bekliyor? Yarışmayı kim kazanacak? Can Yoldaşım 113.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya, Suraj’ın Gururu! Can Yoldaşım dizisinde Suraj’ın Sandiya ile konuşmasından sonra Sandiya kaybettiği özgüvenini geri kazanır. Artık sorulara cevap vererek öne geçmeyi başarmıştır. Sandiya yarışmayı kazanan isim olur. Suraj, Sandiya’yı gözyaşları içinde izler. Arun da geliniyle gurur duyduğunu söylerken Santos sessiz kalmıştır.

Artık eve dönüş vakti. Suraj ve Sandiya’nın sevinci kursaklarında kalır. Şimdi Santos’un ne tepki vereceğini gergin halde beklemeye koyulurlar. Santos kapıyı açtığında karşısında Daisa ve diğer komşularını görür. Daisa, Sandiya’yı övmeye başlar. Artık bu ailenin onun sayesinde ünlü olduğunu söyler. Daisa konuştukça Santos’un sesi çıkmaz.

Santos’un Tepkisi Ne Olacak? Evdeki herkes Santos’dan gelecek bir tepki beklemeye başlar. Suraj, Santos’a mutlu olup olmadığını sorar. Santos mutsuz olduğunu dile getirir. Bir gelinin yerinin evi ve mutfağı olduğunu söyler. Suraj, Sandiya’nın polis olsa dahi işlerini aksatmayacağını anlatmaya çalışır.

Suraj, Santos’un mutsuz olduğunu onu incittiği için özür diler. Santos, Suraj’ın artık oğlu gibi olmadığını sadece Sandiya’nın kocası olduğunu söyler. Suraj yeri geldiğinde Chavi’nin abisi, bu evin oğlu karısının yanında ada iyi bir koca olmaya çalıştığını söyler.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 113. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.