Can Yoldaşım 114. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Kasım Pazar

Can Yoldaşım 114. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Kasım Pazar
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 114. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 21 Kasım Pazar yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 114. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 114. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 114. bölüm özeti

Suraj ile Sandiya’nın konuşması ile başlar. Suraj yakınlarda kamp alanı olduğunu, burada bir gün konaklayabileceklerini söylemesi üzerine, Sandiya ile Suraj kamp alanına giderler. Suraj  kamp girişinde kendilerini karşılayan memura teşekkür eder. Bu sırada polis memuru olacak öğrencilerin eğitim yaptığını gören Sandiya, öğrencilere gıpta ile bakar. Öğrenciler tören yürüyüşü yaparlar.

Akşam Suraj ile Sandiya kamp alanı içerisinde çadırda kalırlar. Ertesi ün da kamp alanında ki polis memuru adayları tören geçişi yapıp, her yıl düzenledikleri bayramlarını kutlarlar. Sandiya da o anlara şahitlik ederler.

Rathi evinde hüzün hakimdir. Zira Suraj ve Sandiya’nın yokluğu evde en derinden hissedilir. Santos hiçbir şey olmamış gibi her zaman yaptığı işleri yapıp, Suraj’ın yokluğuna alışmaya çalışır. Aklında ise Sandiya’nın “15 gün içerisinde onu geri getireceğim” dediği o sözleri gelir. Hemen akabinde ise Suraj ile Sandiya, Rathi evinden nasıl ayrıldığı gözlerinin önüne gelir.

Santos evde poja yaparken, Suraj’ın abone olduğu gazete gelir. Minakşi alaycı bir dille “Evde artık bu gazeteyi okuyan yok” der. Hazır gazete gelmişken ne yazıyor diye bakar. Haberlerde Hindistan’ın bağımsızlık günü ile ilgili haberleri görünce, “Suraj ile Sandiya da aynı gün özgürlüğüne kavuştu” diyerek ortaya laf atar. Vikram eşinin çenesini kapatması için ikaz eder.

Minakşi Santos’dan laf yememek adına hemen evden çıkar. Gazetecinin arkasından bağırıp, bir daha gazete getirmemesini ister. Tekrar eve girip, Suraj’ın dükkanında kalan tatlıların bozulacağını, onları alıp yemeleri gerektiğini açıklar. Herkes Suraj’ın oraya geri gelip çalışacağını söylerken, Minakşi, Suraj ile Sandiya’nın çoktan Puşkar’ı terk etmiş olabileceğini ifade eder.

Chavi yengesine tepki gösterir. Abisi Suraj’ın geri geleceğini söylerken, Minakşi Jaypur’a gitmiş olabileceklerini söyler. Santos sinirle geline “Çeneni kapat “der.

Minakşi Chavi’nin yanında ki süslü kutuyu çaktırmadan alıp, kapıya doğru fırlatır. Chavi bunu fark edip yengesine kızar. Chavi kendisine ait olan kutuyu almak isterken, yengesi Sandiya ile abisinin uzaktan geldiğini görüp herkese haber verir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 114. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.