Can Yoldaşım 116. bölüm özeti ve fragmanı - 23 Kasım Salı

Can Yoldaşım 116. bölüm özeti ve fragmanı - 23 Kasım Salı
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 116. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 23 Kasım Salı yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 116. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 116. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 116. bölüm özeti

Can Yoldaşım 115. bölüm özetinde Suraj ve Sandiya yeni evlerine yerleşmişti. Santoş ikilinin kahkahalarını uzaktan izliyordur. Peki Can Yoldaşım 116.bölümde bizleri neler bekliyor? Suraj ve Sandiya’nın yanlış anlaşılmaları son bulacak mı? Can Yoldaşım 116.bölüm özeti devam ediyor. Can Yoldaşım dizisinde Suraj ve Sandiya asansörde mahsur kalırlar. Suraj bir şeyleri sökmeyi dener ama başarısız olur. Bu yüzden sabahı beklemeye koyulurlar. Suraj, Rakhi olmasından dolayı tedirgindir. Sandiya ise onu teselli eder. Vikram kardeşi Chavi için iyi bir hediye almayı düşünüyor. Menakşi pahalı bir hediye almaları gerektiğini söylüyor. Emily’i mutfakta görünce onu yermeye başlıyor. Emily üzgündür. Eğer yarışmayı kazansaydı parası olacaktı. Santos Emily’nin halini görünce bir çift küpe verip Chavi’ye hediye etmesini ister. Emily yarışmayı kaybetse de Santos’u kazandığı için mutludur. Bir gün Mohit’in de onu anlayacağından emindir. Chavi ise mutsuzdur. Suraj’ın geleceğine dair umudunu yitirmiş diğer kardeşlerinin de kendi işleriyle meşgul olduğunu söyler. Vikram ve Mohit, Chavi’nin Rakhi’si için hazırlık yapmaya çalışırlar. Ama ikisi de Suraj’dan sonra maddi kayıp verdikleri için bu işin içinden nasıl çıkacaklarını düşünür. Ertesi sabah Suraj ve Sandiya asansörden kurtulmayı başarır. Hızlıca bir arabaya doğru binerler. Suraj kardeşinin rakhisine yetişmeye çalıştığını söyler. Adam onu hemen yetiştireceğini belirtir. Evde ise hüzün hakimdir. Chavi Suraj’ın gelmeyeceğin düşünse de üç bileklik hazırlamıştır. Menakşi onların şu an Abi Dağı’nda olduklarını gece de eve gelmediklerini söyler.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 116. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.