Can Yoldaşım 117. bölüm özeti ve fragmanı - 24 Kasım Çarşamba

Can Yoldaşım 117. bölüm özeti ve fragmanı - 24 Kasım Çarşamba
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 117. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 24 Kasım Çarşamba yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 117. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 117. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 117. bölüm özeti

Can Yoldaşım 116. bölüm özetinde Sandiya evin idaresini yapmayı pek beceremez. Yemek yapmayı ise hiç beceremiyordur. Peki Can Yoldaşım 117.bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya Teej Festivalini unutuyor mu? Can Yoldaşım 117.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Sandiya’nın ev işleriyle başı derttedir. Bir de üstüne hareket ettikçe elbisesi yırtılır. Suraj , Sandiya’nın hareket ettikçe elbisesinin yırtılmasına güler. Sandiya ikinci kez yine kıyafetini yırtınca Suraj kilo aldın diye dalga geçer. Dikiş işinden anlamayan Sandiya elbiselerini terziye bırakır. Bunu gören Mena ise harekete geçer.

Sandiya eve döndüğünde her yeri karınca ve sinek basmıştır. Ev biraz dağılınca her yere sinek ve karıncalar üşüşmüştür. Daisa ve arkadaşları Santos’un yanına gelmiştir. Mena da Sandiya’nın terziye bıraktığı kıyafetleri alıp eve getirir. Paketi onlara göstermek içi kırk takla atar. En sonunda Daisa’nın kucağına düşerek kıyafetleri yere düşürmüş gibi yapar. Kıyafetleri eline alıp bilmiyormuş gibi gösterir. Sandiya’nın terzide gecelik diktirdiği imasında bulunur. Komşular ayıplar gibi bakar. Santos yerin dibine girer.

Misafirler gittikten sonra Santos Mena’yı azarlayacakken Sandiya’nn evinden dumanlar çıktığını görür. Sandiya’nın evi yaktığını zanneder. Bakmaya gittiğinde Sandiya’nın tütsü yaptığını fark edip geri döner. Sandiya ise Santos’un uzaktan bakıp gitmesine üzülür.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 117. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.