Can Yoldaşım 118. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Kasım Perşembe

Can Yoldaşım 118. bölüm özeti ve fragmanı - 25 Kasım Perşembe
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 118. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 25 Kasım Perşembe yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 118. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 118. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 118. bölüm özeti

Can Yoldaşım 117. bölüm özetinde Sandiya ev ve dışarı işine koşturmaktan Teej Festivalini unutmuştu. Sandiya’nın hatırladığını düşünürekten kimse ona haber vermez. Peki Can Yoldaşım 118.bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya oruç tutmayı unutacak mı? Can Yoldaşım 118.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım son bölümde Teej Festivali için hazırlıklar sürüyordur. Santos ve Suraj, Sadiya’nın bu festivali hatırladığını düşünürler. Oysa ki Sandiya’nın hiçbir şeyden haberi yoktur. Sıradayken bir tane elma bile yemiştir.

Kınacı kadınlar dolaşır. Sandiya’ya kına yakacağını söyler ama Sandiya duruma ayıkmaz ve ocaktaki yemeğine gider. Rathi kadınları da kınalarını yaktırmıştır. Suraj da onları görüp Sandiya’nın da aralarında olmasını çok istemiştir.

Sandiya öğle yemeğini hazırlar. Suraj’a hazır olduğunu söyler ama Suraj telefondadır. Daha sonra Sandiya oturup kendisi yemek yer. Dışarı da ise hazırlıklar devam ediyordur. Tüm kadınlar hazırdır. Suraj eve gelir ve Sandiya’ya neden hazır olmadığını sorar. Sadiya anlam veremez. Suraj festivali hatırlatınca Sandiya şoke olur. Hemen ağlamaya başlar. Suraj’a unuttuğunu söylemeye çalışır. O sırada Daisa ve gelini içeriye girer. Daisa, Sandiya’ya hazır olmadığı için dalga geçer.

Daisa, Santos ile alay etmeye devam ederken terzi görünür. Daisa’ya laflarını iade etmesi sırası Santos’a geçmiştir. Daisa terzinin getirdiği gecelikleri görünce utanmaya başlar. Daisa, Sandiya ile dalga geçerken kendi gelini çıkmıştır. Etraftakiler de ona gülmeye başlar. Sandiya da Suraj’a oruç tatmadığını söylemeye çalışır.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 118. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.