Can Yoldaşım 119. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Kasım Cuma

Can Yoldaşım 119. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Kasım Cuma
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 119. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 25 Kasım Perşembe yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 119. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 119. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 119. bölüm özeti

Can Yoldaşım 118. bölüm özetinde Sandiya ev ve dışarı işine koşturmaktan Teej Festivalini unutmuştu. Sandiya’nın hatırladığını düşünürekten kimse ona haber vermez. Peki Can Yoldaşım 119.bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 119.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Sandiya kitap okuyordur. Dışardaki çocuklar sapanla balkondaki teneke yağı delip kaçarlar. Sandiya’nın kapı komşuları ve esnaf akan yağı doldurmaya çalışırlar. Kimse Sandiya’nın kapısını çalıp haber vermez. Menakşi ve Diasa bile yağ kuyruğuna girerler. Santos ve Chavi de kalabalığı fark edip gelirler. Sandiya sonunda sesleri duyup koşar. Yağların döküdüğünü anlayıp balkondaki tenekelerin yanına gider. Daisa ise herkesin içinde yine Santos ve Sandiya ile alay eder.

Suraj da olanları duyunca koşup eve gelir. Suraj ifadesinden yılgınlığı belli oluyordur. Sandiya özür dilemek için konağa gitmeye karar verir. Ama konakta Santos’un sesi yankılanıyordur. Sandiya’nın ilk günden beri oğlunun hayatını mahvettiğini söyler. Dünyayı yönetileceğini ama bir evi asla yönetemeyeceğini söyler. Pazar alışverişini beceremediğini, sebzeleri soyamadığını, geç kakıp suları Suraj’a doldurttuğunu, yağlara sahip çıkmayarak maddi kayba yol açtığını söyler. Sandiya bile dinlerken ne çok hata yaptığını anlar. Daha sonra aslında tüm bu hataların onları bu eve yakınlaştırdığını düşünür. Ne de olsa Santos oğluna kıyamayacaktır.

Ertesi sabah Suraj işe gitmeye hazırlanır. Sandiya gömleğinin mavi lekesi olduğunu söyler. Sandiya dolabı açar ve başka gömleği olmadığını söyler. Suraj geç kalıyorum diyerek evden çıkar. Konağa girerken annesiyle çarpışır. Annesi Suraj’ın gömleğindeki lekeyi fark eder. Sandiya’nın istediği olur. Annesi geçip giderken Suraj’ın yanında bir adam durur. Zayıfladığını ve hasta olup olmadığını sorar. Santos ise endişelenmeye ve üzülmeye başlar.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 119. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.