Can Yoldaşım 12. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 12. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı
En hit Hindistan dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bugüne kadar seyircileriyle buluşturduğu birçok diziyle adından söz ettiren kanalda artık Can Yoldaşım haftanın her günü televizyondaki yerini alıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 12. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 12. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 12. bölüm özeti

Sandhya ve Soraj baş başa kalmıştı. Soraj oldukça mutlu durumdayken Sandhya yaşadığı baskı yüzünden ağır sözler söylemiş ve ikili oldukça kötü bir gece geçirmişti. Can Yoldaşım 12.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım Hint dizisinde Soraj ne yapacağını bilemiyor! Dün gece yaşananlardan sonra Soraj erkenden uyanır. Sandhya’nın hala uyuduğunu görür. Onu uyandırmak ister ama daha sonra bu isteğinden vazgeçer. Soraj ve Sandhya dışında Bhabo’da uyanmıştır. Bhabo’da Soraj’ı uyandırmak için kalkar. Ancak o da suratına yediği kapıdan dolayı Soraj’a kızgındır. O da bu isteğinden vazgeçer. İçindeki öfke ile kalkan Bhabo, Chaturi’den Sandhya’yı kaldırmasını ister. Chaturi ilk gece yorgunluğu olabileceğini söyler ancak Bhabo inatçı ve kızgındır. Bu arada Soraj’da gelir. Chaturi ona imalı şekilde gözlerin kıpkırmızı tüm gece uyuyamadın sanırım der. Soraj ise Chaturi’nin Bhabo’yu uyandırmasını engellemek için ondan havlu ister ve duşu hazırlamasını söyler.

Bhabo’nun öfkesi! Elbette Bhabo durumu anlar. Hemen Soraj’ı suçlamaya başlar. Bir gece de değiştiğini söyler. Açıkça karımı uyandırmayın diyebilirdin diyerek laf sokar. Soraj Bhabo’nun bu tavrına anlam veremez.

Bhabo’nun bu sert tavrı devam eder. Sandhya sıcak suyla duş almasın diye sigortayı kapatır. Elektrik faturasının çok geldiğini söyler. Sıcak isteyen güneşe çıkabilir der. Bhabo’nun bu hareketlerine rağmen Sandhya hazırlanır. Ancak Sandhya oldukça tutuk ve isteksiz davranıyordur. Soraj ona ne olduğunu tekrar sorar. Bhabo Sadnhya’ya baskı yapıyor! Bu arada aşağıda bekleyen Bhabo köpürmeye başlar. Törene gitmek için Sandhya’yı bekliyorlardır ancak o ortalıkta yoktur. Soraj aşağı inip Bhabo’ya yaşadıkları sorunları anlatacakken Sandhya gelir.

Sandhya ve Bhabo Hindistan geleneklerinde olan bir ritüeli yaparlar. Bu ritüelde Bhbao Sandhya’nın bileziklerini çıkarıp yerlerine kırmızı olanları takar. Bhabo’nun bu davranışının amacı ise Sadnhya’nın artık yeni gelin olmadığını göstermektir. Bhabo bunu Sandhya’ya da anlatır. Artık evde Menaksi ile aralarında bir fark olmadığını söyler. Ayrıca Snadhya’nın eskisi gibi artık görevlerine geç kalmamasını öğütler. Onun aile evinde iyi yetiştirilmediğinden yakılır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 12. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 13. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum