Can Yoldaşım 120. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Kasım Cumartesi

Can Yoldaşım 120. bölüm özeti ve fragmanı - 27 Kasım Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 119. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 27 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 120. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 120. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 120. bölüm özeti

Can Yoldaşım 119. bölüm özetinde kardeşler arasında çıkan krizden Suraj’da nasibini almıştı. Santos, Suraj ve Sandiya’nın eve girmesini yasaklamıştı. Peki Can Yoldaşım 120.bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 120.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde evde kardeşler arasında yaşanan kriz yine Suraj’ın kafasında patlamıştı. Santos, Suraj’a daha çok sinirlenmiş ve eve girmesini yasaklamıştı. Bu durum sonrasında Suraj içine kapanır. Tüm umutlarını yitirirken onu ayağa Sandiya kaldırmaya çalışır. Onu neşelendirip başaracaklarını söyler. Şimdi yalnızca ailesine kavuşmak için 9 günleri kalmıştır.

Sandiya ve Suraj camdan Santos’a bakarken pencereler kapanır. İkili içeriye döner. Ertesi sabah Arun kira toplama zamanının geldiğini söyleyerek Suraj’dan para ister. Arun, Santos’un değişmediğini söyler. Suraj’dan sadece kira parası alır. Santos’un oğlundan para istemediğini söyleyerek paranın yarısını alıp gider. Sandiya ve Suraj tekrar Santos’u görme umuduyla pencereye yönelir. Ama her yer kapalıdır. İkili tekrar bu duruma çok içerler.

Konakta ise çiftler birbirine uzak otursa da laf sokmalar devam eder. Chavi ise annesinin yanına gelip ona istediği takıları aldırma derdinde.Chavi annesini ikna ediyor.

Suraj dükkanda iş başında ama aklı annesindedir. Kapı ve pencereler hala kapalıdır. Daisa ve arkadaşları geçerken Santos’u pojaya çağırır ama yine ret cevabı gelir. SurYa ikilisi oldukça üzgündür.

Surya ve Sandiya aniden cam kırılma sesi duyar. Mahallenin çocukları Satos’un camını kırmıştır. Sandiya ve Suraj direk cama yönelir. Santos ise kızgınlıkla cama çıkar. Suraj ve Sandiya annelerini görünce sevinir. Her ne kadar Santos camda ateş püskürüyor olsa da bu onlar için önemli değildir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 120. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.