Can Yoldaşım 121. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Kasım Pazar

Can Yoldaşım 121. bölüm özeti ve fragmanı - 28 Kasım Pazar
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 119. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 28 Kasım Pazar yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 121. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 121. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 121. bölüm özeti

Can Yoldaşım 120. bölüm özetinde Santos, Chavi’nin düğünü içi mücevherler almıştı. Santos ve Chavi dolandırıldıklarının henüz farkında değillerdi. Peki Can Yoldaşım 121.bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 121.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Santos’un arkadaşları Chavi’nin mücevherlerine bakmak için toplanmıştı. Sandiya da Daisa’nın çağırması üzerine gelmiş evdekileri ve Santos’u şaşırtmıştı. Santos, Daisa ve diğerlerinin bir şey anlamaması için sessiz kalır. Sandiya da bu durumu fırsat bilip Santos’un ağzından çıkan her şeye atlayıp yardımcı olur.

Santos kızını nazarda korumak için poja yapıyor ve misafirlere bileklik bağlıyor. Santos’un bu bilekliği Sadiya’ya bağlamaması Daisa’nın dikkatini çekiyor.

Sandiya evine dönünce Suraj ile arasında geçen konuşmayı hatırlayıp ona sürpriz hazırlamaya karar verir. Işıkları söndürüp her yeri mumla doldurur. Gül yapraklarını pervaneye koyar ve Suraj’ı beklemeye koyulur. Suraj’dan önce Mena gelerek işleri karıştırır. Mena’nın ardından Suraj gelir. Işıkların neden olmadığını sorgular. Diğer yandan Mena’da içerisinin çok sıcak olduğunu söyleyerek pervaneyi çalıştırır. Sandiya’nın başından aşağı gül yaprakları dökülür. Mena ve Suraj şaşıp kalır. Mena çok yanlış bir zamanda geldiğini anlarken Suraj ise gülmemek için kendini zor tutar.

Santos evde bu kadar mücevherle yaşamaktan tedirgin olur. Bu yüzden Dilip’in annesini arayıp hırsızlıktan korktuğu için mücevherleri almalarını ister.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 121. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.