Can Yoldaşım 123. bölüm özeti ve fragmanı - 30 Kasım Salı

Can Yoldaşım 123. bölüm özeti ve fragmanı - 30 Kasım Salı
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 123. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 29 Kasım Pazartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 123. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 123. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 123. bölüm özeti

Can Yoldaşım 122. bölüm özetinde Santos mücevherlerin sahte olduğunu ailesiyle bir türlü paylaşamamıştı. Arun ise olanları Suraj’a anlatıp meseleyi çözebileceklerini söylemişti. Peki Can Yoldaşım 123.bölümde bizleri neler bekliyor? Santos egosunu bir kenara bırakıp Suraj’dan yardım isteyebilecek mi? Can Yoldaşım 123.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Mena, düğünde Sandiya ile karşılaşınca telaşlanmıştı. Zira gizli saklı Chavi’nin düğün takılarını takmıştı. Sandiya Mena’nın takıları taktığını görünce şaşırmıştı. Santos’un nasıl izin verdiğini düşünür. Ayrıca takıları hırsızlık olayından sonra bile hala güvence altında tutmadığına şaşırır.

Kahna bebek Mena’nın kucağındayken eliyle küpelerden birini alır ve yanlarından geçen adamın elindeki süt tenceresine düşürür. Mena’nın o kadar hava atmasından sonra kulağının boş olması herkesin dikkatini çeker. Mena yana yakıla her yerde bu küpeyi arayacaktır.

Suraj gelen süt ile tatlı yapımına başlar. Suraj tatlı yaparken küpeyi fark etmez. Menakşi koşup Vikram’a haber verir. Sandiya da Mena’nın bir şeyler aradığını fark eder ama Mena Kahna’nın oyuncağını aradığını söyler.

Emily de Chavi’ye takılarını saklaması için kese getirmiştir. Emily’nin amacı Chavi’ye takıların eksik olduğunu fark ettirmektir. Sonunda Mena’nın yaptıkları Emily’i de çileden çıkarmıştır. O da bu şekilde Mena’dan intikamını almayı düşünür. Emily’nin istediği de olur. Chavi takılarını yerleştirirken eksik olduğunu fark eder.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 123. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.