Can Yoldaşım 124. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Aralık Çarşamba

Can Yoldaşım 124. bölüm özeti ve fragmanı - 1 Aralık Çarşamba
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 124. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 1 Aralık 2021 yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 124. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 124. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 124. bölüm özeti

Can Yoldaşım 123. bölüm özetinde Santos sahte mücevher meselesini ailesine açmıştı. Santos meselenin çözülmesi yerine evdekilerin kavgasına şahit olur. Peki Can Yoldaşım 124.bölümde bizleri neler bekliyor? Mohit’in bulacağı çözüm işe yarayacak mı? Can Yoldaşım 124.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yodaşım dizisinde Santos, Chavi’nin takılarının sahte çıkmasından sonra kendi takılarını satışa çıkarmaya karar vermişti. Santos’u yalnız bırakmak istemeyen Vikram, Mohit ve Arun hep birlikte giderler. Mena da evde Emily’le kavga eder. Ondan intikamını alacağını söyler. Chaturi ise nefes nefese Dilip ve ailesinin geldiğini haber verir. Evdeki dört kadın henüz onlarla yüzleşmeye hazır değildir. Kapıyı açmamaya karar verirler. Evdeki telefonları da kapatırlar. Böylece Dilip ve ailesi evde olmadıklarını düşünüp Suraj’ın dükkanına giderler.


Santos ise kuyumcuların kapalı olduğunu görür ve mücevherleri satamaz elleri boş döner.
Suraj misafirleri görüp davet eder. Onların terasta olduğunu düşünüp duymadıklarını söyler. Sandiya kızları arayıp haber verir.


Dilip’in annesi Satos’un mücevherleri saklama konusunda endişesini bildiği için almaya geldiğini söyler. Bu sözleri duyanlar şoka girer. Santos ve diğerleri ne yapacağını bilemiyor. Mena uzun zamandır onları beklediğini söyler. Mohit ise sahte mücevherleri vermeleri gerektiğini söyler. Santos ise bu yalanda hiç hoşlanmaz. Kızının evliliğinin tehlikeye girebileceğini düşünür. Bu konuşmaları duyan Suraj da çok üzülür. Annesinin kendisine en ihtiyacı olduğu anda ondan uzak duruyordur.

Santos sahte mücevherlerin verilmesi konusunda endişeli. Menakşi onu ikna etmeye çalışıyor. Menakşi ve Santos gidene kadar Sandiya elinde takılarla gelip Dilip’in annesine uzatır. Herkes şaşırır. Santos ve Mena da uzaktan izliyordur. Takıların kutusu açılınca Sandiya’nın kendi takıları olduğu anlaşılır. Chavi gözyaşları içinde uzaktan Sandiya’ya teşekkür eder. Santos, Sandiya’nın bu hareketinden etkilenir ve o da uzaktan gözleri dolarak izler.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 124. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.