Can Yoldaşım 125. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Aralık Perşembe

Can Yoldaşım 125. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Aralık Perşembe
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 125. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 2 Aralık 2021 yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 125. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 125. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 125. bölüm özeti

Santos merdivenlerden inmesi ile başlar. Mutfakta Sandiya’nın evinden gelenlere bakıp, yemek konusunda beceriksiz olduğu düşünüp, laf eder. Bu sırada evin telefonu çalar. Santos bağırsa da duyamaz. Zira herkesin dışarıda olduğunu fark eden Santos, telefona bakar. Arayan Puşkar karakol amiridir. Şayet başvurusu üzerine yapılan tahkikat sonucunda, sahte altın çetesinin tutuklandığını, ilgili sahte kuyumcudan aldığı faturayı getirmesini ister. Santos karakola amirine ne diyeceğini bilemez. Zira Santos daha ucuz olsun diye fatura almak istemediği için elinde, kuyumcudan aldığı bir fatura yoktur.

Santos, evin anahtarının tatlıcı dükkanına bırakıp karakola gider. Minakşi daha önce satın almak istediği ama Santos’un buna engel olduğu dükkânı görünce, oraya imrenerek bakar. Oraya yeni bir dükkân açıp, başına da kendisinin geçeceğini hayal ederken, Emily de aynı dükkâna bakıp, güzellik merkezi kurmak isterken, Minakşi’nin engel olduğunu düşünür.

Santos karakola gider. Asıl amacı karakolu kadınların çalışma şartlarına uygun bir yer olup olmadığını da test etmektir. Karakola gidip orada bulunan memura, kendisini sahte altın davası ile arayıp karakola çağırdıklarını söyler. Polis memuru da Santos’u müfettişin yanına götürür.

Can Yoldaşım 125 Bölüm Özeti (2 Aralık Perşembe) Suraj Yeni Dükkanın Anahtarını Gösterir

Santos karakolda hiç bayan polisi göremeyince canı sıkılır. Müfettişe sahte altın meselesi ile ilgili olarak elindeki delilleri ve sahte altınlardan örnekler sunar. Laf arasında karakolda bayan polis memuru var mı diye sorar. Polis müfettişi de karakol da bayan polis olmadığını ama amiri bayan olduğunu, bayanlar da polis olarak rahatlıkla görev yapabileceklerini söyler. Santos Sandiya’nın ileride çalışması muhtemel iş yerini görünce hem gelini ile gurur duyar. Hem de ona onay verdiği için kendisini içten içe takdir eder.

Chavi ve Minakşi filmde rüşvet yiyen kötü polis hakkında konuşurken, Santos gelir. Filmlerdeki polisler çok farklı olduğunu söyleyip onlara kızar. Sonrasın da polislerin öz verili çalıştığını açıklarken, içeri Sandiya ile Suraj gelir. Suraj annesinin polisleri öven sözlerini duyunca çok mutlu olur.

Mohit koşarak eve girer. Herkes Mohit’in neden panik halde içeri girdiğini merak eder. Mohit güzellik merkezi için alacakları dükkânın, satıldığını haber eder. Minakşi de aynı dükkân için alıcı olduğu için Vikram ile Mohit birbirlerini suçlar.

Santos içeri girdiğinde Vikram ile Mohit’in birbirlerini suçladıklarını ve satılan dükkân hakkında tartıştıklarını görünce, sinirle bağırır ve onları durdurur. Vikram Mohit’in hatası yüzünden satıldığını söylerken, Mohit de Vikram’ı suçlar. Vikram dükkanı alan Mohit olup olmadığını sorarken, Mohit de aynı soruyu Vikrma’a sorar. Bu konuya son noktayı Santos koyar. Herkese dükkanın anahtarını gösterir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 125. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.