Can Yoldaşım 126. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Aralık Cuma

Can Yoldaşım 126. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Aralık Cuma
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 126. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 3 Aralık 2021 yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 126. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 126. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 126. bölüm özeti

Can Yoldaşım 125. bölüm özetinde Sandiya ve Suraj Rathi Konağına geri dönmüş evde mutluluk hakim olmuştu. Suraj kardeşleri için istedikleri dükkanı satın alırken; Santos dükkanın kimin olacağına dair kararını henüz açıklamamıştı.Peki Can Yoldaşım 126.bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 126.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Vikram ve Mohit, Santos’tan artık anahtarı kime vereceğini söylemesini ister. Hep birlikte poja yaptıktan sonra Santos anahtarı Emily ve Mohit’e verir. Mena ve Vikram üzülür. Santos, Emily ve Mohit’in geçim sıkıntısı yaşadıklarını bu yüzden hayatlarını kurmaları için yardımcı olmaya çalıştıklarını söyler. Santos, Suraj’ın kredi çektiğini borçlarını ödemelerini ister.

Diwali bayramı biliyoruz ki ışık festivali. Hep birlikte maytap yakıp eğlenirler. Suraj, Sandiya’ya bakakalır. Santos gelip Suraj’ın elini yakmasına ramak kala maytabı alıp atar. Suraj utanmaya başlar. Emily’e telefonda ailesiyle konuşuyordur. Güzellik merkezi için malzemeleri arabaya yükleyip gönderdiklerini öğrenir. Emily’ Mohit’e anlatırken Mena kulak misafiri olur. Yaklaşan kamyoneti görür ve Emily’nin malzemelerinin geldiğini öğrenir. Chotu da uzun kemer şeklinde patlayıcı yakacaktır. Mena bu patlayıcıları kamyonun altına atar. Emily’nin tüm malzemelerini yakacağını düşünür.

Mena olay yerinden uzaklaşırken Vikram gelir ve yüklü miktarda sipariş ettiği sarilerin geldiğini haber verir. Mena kendi ayağına sıktığını anlar. Hemen bağırmaya başlar. Kamyonun yanmasını engellemek yine Sandiya’ya düşer. Koşup patlayıcıyı eline alıp uzağa fırlatır. Sandiya gözlerinden yaralanır.

Doktor Sandiya’yı muayene ederken ev halkı kapının önünde endişeyle beklemektedir. Santos Chottu’yu azarlar. Vikram malzemeleri kurtardığı için Sandiya’ya minnettar kaldığını dile getirir. Mohit ise paranın yeniden kazanılacağını ama Sandiya’nın gözünü kaybetmesi halinde polis olamayacağını söyler. Menakşi üzülmeye başlar. Hepsi onun yüzünden olmuştur.

Doktor çıkıp Sandiya’nın durumunun iyi olduğunu söyler. Evdekiler Sandiya’nın yanına geçip geçmiş olsun dileklerini iletirler. Menakşi parmaklarını gösterip saymasını ister. Sandiya görmüyormuş taklidi yapıp Mena’yı ağlatır. Santos ağlamayı kesmesini Sandiya’nın şaka yaptığını söyler.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 126. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.