Can Yoldaşım 127. bölüm özeti ve fragmanı - 4 Aralık Cumartesi

Can Yoldaşım 127. bölüm özeti ve fragmanı - 4 Aralık Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 127. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 4 Aralık 2021 yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 127. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 127. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 127. bölüm özeti

Rathi ailesi, Sadiya’nın kazandığı polislik sınavındaki başarısını kutlar. Suraj herkese tatlı dağıtır. Suraj Sandiya’nın daha fazla tatlı yememesi gerektiğini, aksi halde şişmanlayacağını söyleyip şaka yapar. Bu sırada Santos gelininin neşesine bakıp, yakında iyi bir anne ve iyi bir gelin olacağını düşünür.

Santos gelini Sandiya’ya “Yaklaşan sorumluluklarına hazır olmasın!” der. Sandiya Santos’un 11 aylık eğitimden haberdar olduğunu düşünüp, bu şekilde konuştuğunu zanneder. Arun ise Santos’un aslında bebek sahibi olması gerektiğini dile getirdiğini anlar. Sandiya hemen konuya girer. Bu meseleyi açıklamak için çekindiklerini ama Santos’un bunu bilmesine sevindiğini ifade eder.

Santos Sandiya’nın neşe ile meseleden bahsetmesine şaşırır. Zira Sandiya bebek sahibi olmak istemediğini bildiği için bu meseleye karşı sıcakkanlı davranması, Santos’u şüphelendirir. Minakşi kaynanası Santos’a “Ne gibi sorumluluklar” diye sorar. Sandiya da hemen lafa girip, 11 aylık polislik eğitimi olduğunu söyler. Santos bunu duyunca şok olur.

Chavi polislik sınavını kazandığı için eğitime ne gerek var derken, Arun da eğitimini Pushkar’da yapıp yapamayacağını sorar. Sandiya eğitimini başka bir ilde olacağını açıklar. Minakşi Suraj’ın bu süre zarfında ne yapacağını söyleyip ortalığı kızıştırır. Santos bu meseleye son noktayı koyar. Sandiya ile evlenmeden önce Suraj evlerinde kaldığını, yine aynı olacağını açıklar.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 127. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.