Can Yoldaşım 14. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 14. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı
En hit Hindistan dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bugüne kadar seyircileriyle buluşturduğu birçok diziyle adından söz ettiren kanalda artık Can Yoldaşım haftanın her günü televizyondaki yerini alıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 14. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 14. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 14. bölüm özeti

Sandhya ve Soraj arasındaki yanlış anlaşılmalar ikiliyi birbirinden uzaklaştırmıştı. Bu arada Menakşi ise yine fırsatçılık peşinde koşarak Sandhya’yı zor duruma düşürmeyi amaçlamıştı. Can Yoldaşım Hint dizisinde Soraj durumdan memnun kalmaz! İkilinin konuşması devam ederken Polis memuru gelerek scooter için işlem rüşvet ister. Sandhya buna karşı çıkar ve memurun işini düzgün yapmasını ister. Soraj cezayı ödeyerek polisten makbuzu alır. Yani her şey yasalara uygun şekilde gerçekleşmiştir. Polis ikilinin yanından uzaklaşırken Soraj’ı eşi konusunda ikaz eder. Eşinin oldukça agresif biri olduğunu söyler. Sandhya ise polislere o üniformanın işler doğru yapılsın diye verildiğini söyler. Soraj Sandhya alıp giderken o da durumdan şikayetçidir. Eğer polise rüşvet verseydi daha az para ödeyecekti. Sandhya yüzünden daha çok para ödemiştir.

Sandhya ve Soraj’ın arası limoni! İkili eve döndüğünde ise Menakşi’nin gözleri üzerlerinde olur. Menakşi ikilinin bir açığını arar. Nitekim çok geçmeden de bulur ve çok mutlu olur. Sandhya’nın ayağı incinirken Soraj ona yardım etmek istemiştir. Ancak Sandhya Soraj’a izin vermemiştir. Menakşi ve Vikram bunu görünce ellerine yeni kozların geçeceğini düşünerek bir hayli mutlu olur. Soraj ve Sandhya arasındaki soğukluk evde de devam eder. Sandhya yer yatağını hazırlayarak orada yatacağını söyler. Bu esnada Menakşi odaya gelince ikili panikler. Menakşi odada gözlem yapsa da pek bir bilgi edinemez. Sandhya yemek yapacak! Ertesi gün ise Sandhya için işler giderek zorlaşmaya devam eder. Bhabo Sandhya’dan çay yapmasını ister. Sadhya tereddütle mutfağa gider. Soraj’ın daha önce çay yağışını anımsayarak çay yapmayı başarır. Ancak Suraj çayın tadına bakınca çok acı olduğunu fark eder. Soraj Bhabo’nun çay içmesini engellemeye çalışsa da başarılı olamaz. Çayı içen Bhabo Sandhya’nın bilerek böyle yaptığını düşünür. Bu yüzden onu tüm yemekleri yapmakla cezalandırır. Sandhya bu işten dolayı endişelenirken Menakşi ise sinsi sinsi gülümser. Sandhya’yı sabote ederek onu rezil etmeyi planlar.

Sandhya yemek işinden şimdilik kurtuldu! Sandhya için işler zaten kötüyken daha da kötüleşir. Bhabo’nun inatlaştığı bir arkadaşı konağa gelir Bhabo gelinin överken arkadaşı ise yerer. Bu yüzden Snadhya’nın yapacağı yemeğin lezzeti daha da önem taşır. Çünkü Bhabo’nun arkadaşı tadına bakacaktır.

Sandhya endişeli şekilde ne yapacağını düşünür. Menakşi ise işin içinden hasta olduğunu söyleyerek sıyrılmıştır. Sandhya içinde benzer bir durum söz konusu olur. Bhabo Sandhya’nın da regl olduğunu öğrenir. Hindistan geleneklerine göre kadınlar bu durumda hiç iş yapmaz ve hiçbir şeye dokunmaz. Bu yüzden Bhabo yemek işini Sandhya’dan alır. Bhabo Sandhya’ya bu konuda Menakşi ile yarışa mı girdiniz diye laf söylemeyi de es geçmez.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 14. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 14. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 15. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.