Can Yoldaşım 15. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 15. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı
En hit Hindistan dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bugüne kadar seyircileriyle buluşturduğu birçok diziyle adından söz ettiren kanalda artık Can Yoldaşım haftanın her günü televizyondaki yerini alıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 15. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 15. bölüm özeti

Sandhya’nın sakarlıkları Soraj ile yakınlaşmasını sağlamıştı. İkili bu yakınlaşmalarla giderek birbirlerine daha da çok alışmaya başlamıştı. Yerel seçim oylamaları! Sadnhya’nın sakarlıklarına bir yenisi de gazete okurken gelir. Suyu yanlışlıkla gazeteye döker. Bu arada gazetede Sandhya oylamaların olacağını görür. Soraj’ın vatandaşlık görevini yapacağını duyan Sandhya bu durumdan oldukça etkilenir.

Bu arada Soraj’ın düğmesi kopar. Chotu aşk filmlerinde gördüğü sahnelerden etkilenerek düğmeyi Sandhya’nın dikmesi gerektiğini söyler. Soraj bu durumdan utanır. Chaturi’nin dikeceğini söyler. Ancak Sandhya gerek olmadığını söyleyerek düğmeyi kendi diker. Ayrıca Chotu’nun bu komik düşüncelerine güler.

Sandhya şoke oluyor! Vikram ve Menakşi mutsuz! Diğer tarafta Bhbao tarafından ev giderlerinin sorumluluğu verilen Vikram çok öfkelidir. İkili bedava yaşarken bir anda giderlere ortak duruma gelmiştir. Vikram Menakşi’ye kızarak bu duruma çözüm bulmasını ister. Ertesi gün ise Soraj erkenden kalkar. Sandhya düğmeyi yanlış diktiği için ufak tefek sorunlar olsa da Soraj işe doğru yola koyulur. Sandhya Soraj’ın oy kullanmaya gideceğini düşünüyordur. Hatta sabah evde kimse görmeyince herkesi oy kullandığını zanneder. Ancak işler pekte öyle değildir. Soraj hiç oy kullanmamış! Soraj’ın oy kullanmakla hiçbir alakası yoktur. Sandhya onu oy kullanmaya gider zannederken o erkenden dükkanı açmak ve oy kullanmak için gidenlere tatlı satmayı hedeflemiştir. Sandhya bunun şaşkınlığını yaşarken ikinci bir gerçekle daha yüzleşir.

Bu gerçek Soraj’ın hayatında hiç oy kullanmadığıdır. Sandhya bu gerçeklerle adeta hayal kırıklığına uğrar. Soraj gibi Bhabo’da oy kullanmaya karşı önyargılıdır. O da oy kullanma işinden haz etmez. Sandhya ise geçmiş anılarına kısa bir yolculuk yapar. Babasının ona oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu söylediğini anımsar. Soraj’a söyleyerek oy kullanmaya gider. Soraj bu duruma şaşırsa da bir şey diyemez. Ancak bu durum onu endişelendirir.

Sandhya’nın oy kullandığı ortaya çıktı! Sandhya eve gelirken kısa süre sonra Bhabo’da eve gelir. Evde kimse Snadhya’nın oy kullandığını bilmiyordur. Bu arada Vikram gelir. Su hattında arıza olduğu için 3 gün boyunca suların olmayacağını söyler.  Suların gitmesi moralleri bozar. Chavi Sandhya’nın elindeki mürekkebi fark eder. Onun oy kullandığını hemen anlar. Chavi durumu hemen Bhabo’ya yetiştirir. Bhabo durumu öğrenince Sandhya’ya sorar. Sandhya oy kullandığını kabul eder. Bhabo bunun üzerine öfkelenir ve Sandhya’ya kızmaya başlar. Sandhya oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyleyerek itiraz eder.

Bhabo, Sandhya’ya tekrar kızar. Büyükleri karşısında saygısızlık yaptığını söyler. Sandhya Bhbao’dan saygısızlık yaptığı için özür diler ancak oy kullandığı için özür dilemeyi reddeder. Bunu üzerine Bhabo Sandhya’ya ceza verir. Bhbao’nun cezası Sandhya’nın 3 gün boyunca evin tüm su ihtiyacını tek başına karşılamasıdır. Sandhya gururla bunu yapacağını söyler. Menakşi ve diğerleriyse bu durumdan pek memnun kalırlar

Sandhya eline kovaları alarak çeşmeye gider. Bu iş oldukça yorucu bir iştir ve Sandhya şimdiden çok yorulmuştur. Soraj Sadnhya’yı bu halde görünce şoke olur. Ona yardım etmek ister. Ancak Sandhya yardımı kabul etmez. Bu arada Bhabo Soraj’ı çağırarak onunla bu konuyu konuşur.

Bhabo Soraj’a öfkeli! Bhabo Soraj ile konuşurken Sandhya’nın oy kullanmasından yakınır. Soraj bu konuyu bildiğini söyler. Sandhya’nın babasının bu konuda isteğinden bahseder. Bhabo Soraj’ın Snadhya’yı desteklediğini öğrenince yine köpürür. Soraj’ı karısını desteklemek, annesine de yüz çevirmekle suçlar. Soraj Bhbao’nun bu tavrına anlam veremez.  Soraj Snadhya’nın yanına gittiğinde ellerinin su topladığını ve yaralar içinde olduğunu fark eder. Ona krem sürmek ister ancak Snadhya kabul etmez. Sandhya pencerenin yanına gider ve gözyaşlarını tutamaz.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 15. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 15. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 16. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.