Can Yoldaşım 21. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 21. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 21. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 21. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 21. bölüm özeti

Sadniya’nın eğitimli olduğu ortaya çıkmıştı. Bhabo ve Suraj bu gerçeği öğrenmiş Sandiya ise gözyaşlarını tutamamıştı. Can Yoldaşım Hint Dizisi 21. Bölümde Sandiya için ne karar alınacak? Bhabo yaşadığı kızgınlıkla mutfağa giderken Sandiya salonda öylece dona kalmıştır. Ev halkı ona tepkilidir. Chaturi Sandiya’yı yalancılıkla suçlar. Ayrıca Bhabo’nun şikayetinin arkasında da onun olduğu iyice düşünülmeye başlar.

Vikram’da Sandiya’ya çıkışır. Sandiya kendini açıklamak için bir türlü fırsat bulamaz. O her konuşmaya başladığında ev halkından biri onun sözünü keser. İçeride bu bağırışları duyan Bhabo ise oldukça huzursuzdur. Bir an önce Suraj’ın gelmesini ve Sandiya için kararın verilmesini ister. Suraj’ın kararı ne olacak? Sandiya tüm ev halkının tepkisini çekerken bir umut Bhabasa’ya gider. Ancak evin babası da ondan yana olmaz. O da Sadniya’yı kendilerini kandırmakla suçlar. Bu esnada Suraj eve gelir. Yere saçılmış gazeteleri gören Suraj durumu fark eder. Aynı şekilde Sandiya’da Suraj’ın elindeki gazeteyi görünce gerçeği bildiğini anlar. Sandiya kendini Suraj’a anlatmak ister ancak bu pek mümkün olmaz. Suraj’da ailesi gibi Sandiya’yı suçlar. Bhabo’yu hayal kırıklığına uğrattığını söyler. Sandiya bu durumu kabul eder. Evet gerçekleri anlatamamıştır ancak bir kez ona konuşma hakkı vermelerini ister. Bhbao ise Suraj’dan Sandiya’nın akıbeti için karar vermesini ister.

Sandiya içini döktü ama…  Bhabo  Sandiya’yı dinlemeye başlar. Sandiya tüm olayları anlatır. Her fırsatta gerçeği söylemek istediğini ama yaşanan olaylar yüzünden fırsat bulamadığını söyler. Korktuğunu dile getirir. Evet Sandiya gerçekleri sizden sakladı ama size yalan asla söylemedi der. Sandiya ne kadar etkili ve güzel konuşsa da Bhbao için bu sözler bir anlam ifade etmez. Bhabo iyi eğitim almış Sadniya’nın iyide yalan söylediği cevabını verir. Ardından Mohit’e ABD aramasını söyler. Tüm bu olanları izleyen Suraj oldukça üzgündür. Sandiya’nın bu duruma düşmesini hiç istememiştir.

Sandiya bu evden gidecek! Telefon açıldığında Bhabo öfkesini Ankita ve Ankur’a da aynı şekilde kurar. Onları yalancılıkla suçlar. İlk yalanlarının Sadniya’nın ev işlerini bildiği şekilde anlatmalarıdır. Daha sonra eğitim yalanı ve hatta Bhba’nun hapse girmesine sebep oluşu. Ankur ve Ankita Bhabo’nunn sözleri altında ezilirler.

Ankita konuşmak için fırsat isterken Bhabo izin vermez. Bu evde yalanın asla barınmayacağını Bu yüzden de Sandiya’nın evden gitmesi gerektiğini ilan eder. Sandiya ve herkes şok olur. Ankur gözyaşları içinde Bhabo’ya yalvarır. Sadniya’nın yalan söylemediğini tüm bunu kendisinin yaptığını açıklar. Can Yoldaşım 21. Bölüm özeti devam ediyor! Ankur Suraj ile konuşmak ister. Ona da tüm yalanları kendisinin yaptığını anlatır. Aynı şekilde Sandiya’yı da kandırdığını söyler. Sizin zengin ve eğitimli olduğunuzu söyledim der. Suraj duyduklarının şaşkınlığını yaşarken Bhabo Sandiya’nın gitmesi konusunda kararlıdır. Tüm bu konuşmalar olurken bir anda gazeteciler eve girer. Gazeteciler Sandiya ile röportaj yapmak ister. Sandiya oldukça üzgün olduğu için cevap vermez. Gazeteciler Bhabo’nun yanına gidip övgülerde bulunur. Ancak Bhabo öfkelidir. Gazetecilere bağırarak hepsini konaktan dışarı atar. Ardından ev halkı Sandiya’nın eşyalarını getirir. Ona taktıkları takılarda geri alınır. Sandiya hayır dualarını aldıktan sonra gözyaşları içinde evden ayrılmak için kapıya doğru yürür.

Suraj: “O benim karım”. Sandiya kapıya doğru giderken Bhabo onun hızlıca gitmesini ister. Bu esnada Suraj’ın gözlerinin önüne Sandiya ile yaşadığı anılar gelir. Sandiya kapıya her adım attığında Suraj farklı bir anıyı anımsar. Sandiya tam kapıdan çıkacakken Suraj bu duruma daha fazla dayanamaz. Sandiya’nın eşyalarını alıp onu içeri getirir. Benim karım bu evden gitmeyecek der. Herkes bu söz karşısında şoke olur.

Suraj daha da ileri giderek Sandiya’nın eğitimini bildiğini söyler. Bende yalancıyım diyerek ona destek çıkar. Bhabo ise bu duruma tepkilidir. Suraj’ın bu evin reisi olduğunu söyler, isterse karısıyla beraber bizi de kovabilir diyerek iğneleyici sözler söyler. Ancak Suraj Sanniya’yı ne pahasına olursa olsun savunur. Sandiya bunun nedenini sorduğunda ise Suraj ona güvendiğini söyler.
 

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 21. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 21. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 22. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.