Can Yoldaşım 29. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 29. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 29. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 29. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 29. bölüm özeti

Can Yoldaşım 29.bölüm özetinde düğün esnasında işler karışmıştı. Damat tarafı gelini hurafelere dayanarak reddetmiş, Sandiya’da bu duruma itiraz etmişti. Sandiya’nın bu akıllıca konuşmasıyla durum düzelmişti. Can Yoldaşım 29.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya kendini kanıtladı! Sandiya aldığı eğitim ve yanlışların karşısında doğru duruşuyla herkesin takdirini kazanmayı başarır. Özellikle en başından beri onunla uğraşan ve sürekli zor duruma sokan Masa’nın da bakış açısı tamamen değişmiştir.

Masa Sandiya’dan özür dileyerek ona övgü dolu sözlerde bulunur. Bu durum Santoş’un bir yandan hoşuna giderken diğer yandan da Sandiya’yı gönderemeyeceği için hoşuna gitmez. Masa Sandiya’dan bir süre daha burada kalmasını ister. Evet belki Sandiya burada yapılan ritüel ve gelenekleri başaramamış olabilir. Testileri düşürmüş veya işleri becerememiştir. Ancak bunlar zamanla düzelebilecek şeylerdir. Sandiya tüm geleneklerden öte bir şeye sahiptir. İyi bir kalp ve yanlışların karşısında duracak bir cesaret!Sandiya’nın şaşırtan isteği! Masa’nın burada kal isteğine rağmen Suraj gitmeleri gerektiğini söyler. Bunun üzerine Masa, Sandiya’ya hediyeler vermek ister. Ona değerli kolyeler, takılar hediye etmek ister. Sandiya bu hediyeleri kabul etmez.

Bunun üzerine Masa, Sandiya’ya kendisinden ne dilerse yapacağını söyler. Sandiya’nın isteği kadınların artık yüzlerini kapatmamalarıdır. Masa bir başkası bunu istese onu ağır cezalandıracağını ancak Sandiya istediği için bunu yapacağını söyler. Tüm kadınlara emir verir ve şalları kaldırır. Tüm bunları gören Santoş’un ise ağzı açık kalır. Santoş hiç mutlu değil! Ertesi gün olduğunda Suraj’ın aklında tek bir şey vardır. Okul müdürünün Sandiya’yı davet ettiği törene katılmasını sağlamak. Sandiya burada yaptıklarından sonra bunu kesinlikle hak ediyordur. Masa ve Sandiya arasında ise işler oldukça iyidir. Masa Sandiya’ya güzel şeyler söyleyerek onu hep över.

Masa, Sandiya’ya ne kadar iyi davranıyorsa Santoş’a da o kadar kötü davranır. Ondan süt ister. Santoş süt hazırlamaya giderken onu birçok sefer durdurarak yeni siparişler verir. Santoş içinden söylenip durur.

Diğer tarafta Sandiya ise havlusunu unutan Suraj’a havlu götürür. Burada yine aksilikler ikiliyi yakınlaştırır. Sandiya havluyu verirken kayar. Su aniden açılır. İkili için su soğuk olsa da bunu unutturacak kadar sıcak yakınlaşmalar yaşanır. Suraj’ın planı işe yarayacak mı? Sandiya’yı törene götürmek isteyen Suraj kendince bir plan yapar. Bu planı doğrultusunda Masa’ya işlerinin olduğunu söyler. Yeni eve biraz erken dönmelidir. Suraj bu konuşmaları yaptıktan sonra arabası olan biri gelip şehre gittiğini gelmek isteyenler varsa götürebileceğini söyler. Tabi bu adam da Suraj’ın planının parçasıdır. Suraj’ın bu planı işe yarar ve araçla eve geri dönüş başlar. Suraj’ın planları yolculukta da devam eder. Eline çivi batırarak kanatır. İğne olması gerektiğini söyler. Suraj ve Sandiya hastaneye giderken diğerleri evin yolunu tutar. Suraj bildiği bir hastane olduğunu söyleyerek Sandiya’yı törenin yapıldığı yere yakın bir hastaneye götürür. Sandiya ödülünü aldı! Suraj’ın tüm planı mükemmel işler. Ancak çok korktuğu iğne olma işinden kaçamaz. Sandiya için bu korkusunu bile göze almıştır. İğneden sonra Suraj Sandiya’dan törene gitmesini ister. Törenin bu kadar yakınına gelmişken gitmelisin der. Sandiya Santoş’tan habersiz gitmek istemese de Suraj onu gitmeye ikna eder.

Suraj’ın bu güzel planıyla Sandiya törenlere katılır. Başarılı olduğu için ödül ve övgü dolu sözler alır. Suraj klinikten bunları duyar ve mutlu olur. Sandiya’nın arkadaşı Preti ise ona neler olduğunu sorar. Sandiya buraya geliş hikayelerini anlatırken Preti Suraj’ın yaptığı planı hemen anlar. Sandiya törenden sonra soluğu Suraj’ın yanında alır. İkili oldukça duygusal anlar yaşar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 29. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 29. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 30. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.