Can Yoldaşım 34. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 34. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 34. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 34. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 34. bölüm özeti

Can Yoldaşım 34.bölüm özetinde Sandiya’nın kolyesi kaybolmuştu. Santoş kaybolan kolyeden Sandiya’yı sorumlu tutarken arka planda Menakşi ise korkuya kapılmıştı. Can Yoldaşım 34.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş’un ağır suçlamaları! Ancak suçlamalar Menakşi’den çok Sandiya’nın üzerine kalır. Santoş abisi ile birlik olup kolyeyi çalmakla suçlar. Sandiya ve abisini yalancılıkla hatta kendini karakola attırmakla suçlar. Tüm bu suçlamalar karşısında Sandiya şaşkınken Mena’nın keyfine diyecek yoktur.

Santoş bu suçlamaları Ankur’a yöneltmek ister. Sandiya buna karşı çıkar. Tüm olanların aile içi mesele olduğunu bunu dışarı taşırmamaları gerektiğini düşünür. Santoş ne kadar duruma Ankur’u dahil etmek istese de Sandiya bunu engeller. Şu an Santoş onu suçluyordur ancak gerçek er yada geç gerçekler ortaya çıkacak ve doğru anlaşılacaktır. Sandiya’nın bu sözü Menakşi’nin pek hoşuna gitmez.

Preti yaşananları duydu! Sandiya kapıda bekleyen abisinin yanına giderek onu konaktan yollar. Ankur meselenin ne olduğunu merak etse de Sandiya hiçbir şey söylemez. Sandiya içeri geri dönerken Santoş laf sokmak için hazırda bekliyordur. Bu esnada Preti Sandiya’yı arar. Sandiya daha sonra konuşalım diyerek telefonu kapatır. Ancak ahize tam kapanmaz. Preti, Santoş’un Sandiya’ya yönelik tüm hakaretlerini duyar. Santoş ev halkına takılarını iyi saklamalarını öğütler. Tüm bu olumsuzluklara en çok üzülen Suraj olur. Sandiya’yı kurtarmak için bir şeyler yapması gereklidir. Suraj bu amaçla kuyumcuya gider. Aynı kolyeden bir tane daha satın almak ister. Amacı bu tatsız meselenin bir an önce bitmesidir.

Sandiya gerçeğin peşinde! Suraj kendi planını devreye sokarken Sandiya Ankur ile buluşur. Ona bankadan çektiği kredinin detaylarını sorar. Ankur’un nasıl kredi aldığı ile ilgili belgelerin kopyasını ister. Ankur neler olduğunu sorsa da Sandiya cevap vermez. Ankur bu işten vazgeçmesini ve onunla gelmesini söyler. Santoş’un verdiği sürenin dolacağını ve onu evden atacağını dile getirir. Sandiya Ankur’un yanından ayrılırken Preti ile karşılaşır. Preti ona tüm gerçeği duyduğunu söyler.

Evde ise Chaturi yanlışlıkla kameraya çarpar. Kamera yanıp sönünce onu bozduğunu düşünerek Sandiya’ya götürmek ister. Dükkanda Suraj’ı görünce kamerayı ona teslim eder. Suraj kamerayı incelerken resimleri açar. Sırasıyla tüm resimlere bakarken Mena’nın kayıp kolyeyi boynuna taktığını görür!

Suraj kolyeyi çalanı buldu! Fotoğrafı gören Suraj hemen Mena ile yüzleşmek için dükkandan ayrılır. Menakşi başta kolyeyi almadığını söylese de fotoğrafları görünce gerçeği itiraf eder. Ardından Suraj’a yalvarmaya başlar. Santoş bunu duyarsa beni evden kovar diye duygu sömürüsü yapar. Sandiya ise Preti’nin baskısı altındadır. Preti Sandiya’ya çeşitli belgeler verir. Bunlar boşanma evrakları ve yeni bir hayat kurması için gerekli belgelerdir. Preti seni hırsızlıkla suçlayan bu insanları bırakıp kendi hayatını kurmalısın der. Sandiya bu soruları cevapsız bırakarak eve döner. Ankur’dan aldığı belgeleri Santoş’a göstererek çektiği kredi için kolye vermediğini kanıtlar. Santoş belgelerin sahte olabileceğini söyler. Sandiya Mohit’in bankadan teyit edebileceğini söyler. Mena gerçeği itiraf etti! İkili arasında belgelerle ilgili tartışma sürerken Suraj ve Mena konağa gelir. Mena tüm gerçekleri itiraf eder. Kolyenin kendisinde olduğunu ve Sandiya’nın boşuna suçlandığını söyler. Tabi kolyeyi alma hikayesinin yanlışlıkla olduğunu söyleyerek kendi düştüğü durumu yumuşatır. Santoş yaptığı suçlamalarla kala kalırken Sandiya’nın kalbi bu süreçte oldukça incinmiştir. Tüm bu karmaşa Sandiya’nın masum oluşuyla sonlanırken beklenen günde artık gelmiştir. Santoş’un 15 günlük süre içinde Sandiya’nın akıbetini söyleyeceği o gün. Suraj son gelişmelerle birlikte Santoş’un Sandiya’yı kabul edeceğini düşünür.

Santoş’un kararı ne olacak! Menakşi ve Vikram’da bu konuda aynı düşüncedediler. Son yaşanan olay Sandiya’nın konaktan gitmesini engelleyebilecek düzeydedir. Ertesi sabah Suraj uyandığında Sandiya’yı bulamayınca korkar. Neyseki Sandiya banyodadır. Suraj’ın korkusu bir anlığına gitse de Sandiya’nın eşyalarını toplaması onu üzer.

Sabah yapılan törene Sandiya ve Suraj geç katılır. Tüm konak avluda Santoş’un vereceği kararı çaktırmadan bekler. Bu meraka son verecek kişi ise Sandiya olur. Santoş’n yanına giden Sandiya ondan kararını açıklamasını ister. Santoş’un kararı ne olacak?

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 34. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 34. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 35. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.