Can Yoldaşım 37. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 37. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 37. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 37. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 37. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin yayınlanan 37.bölümünde Suraj yaptıklarıyla Sandiya’yı oldukça üzmüştü. Santoş oğlunun bu tavrından memnunken Sandiya ise ne yapacağını bilmez haldedir. Can Yoldaşım 37.Bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım 37.bölüm özetinde Gerginlik devam ediyor! Sandiya’nın bu üzgün hali ertesi günde devam eder. Meraklı Mena neler olduğunu anlamak için Sandiya’nın ağzını yoklar. Ancak ondan tek bir söz dahi alamaz. Sandiya Suraj’a öğlen yemeğini götürürken de oldukça gergindir.

Suraj’ın onu tekrar azarlaması ve kötü söz söylemesinden korkar. Nitekim bu yüzden elindeki paketi de yere düşürür. İkili aynı anda paketi alırlar. Normalde ikili arasında bir elektriklenme olması gerekirken gerginlik o anda da hissedilir. SurYa yüzleşecek mi? Akşam olduğunda ise Sandiya bu rahatsız edici durumdan dolayı hiçbir şey yapamaz. Ne kitap okuyabiliyor ne de odaklanabiliyordur. Üstüne saatin geç olmasına rağmen Suraj’ın gelmeyişi de Sandiya’yı endişelendirir. Sandiya dükkana giderek Suraj’ı kontrol eder. Sandiya geri gitmek isterken Suraj onu içeri davet eder ve oturtur. Sandiya’nın endişeli ve sessiz tavrını gören Suraj ona neden böyle olduğunu bildiğini söyler. Bugün eve gelmeme nedenininse yaklaşan festivale tatlı hazırlamak olduğunu söyler. Sandiya’dan eve geri dönmesini ister.

Suraj’ın ilgisiz tavrı! Sandiya ise Suraj’a neden ona böyle davrandığını bildiğini söyler. Tüm olanların o gece Suraj’a çıkışmasından ötürü olduğunu dile getirir. Suraj ise Sandiya ile ilgilenmiyormuş gibi yaparak ondan eve geri dönmesini ister.

Ertesi gün de Suraj’ın bu umursamaz tavrı devam eder. Suraj her fırsatta soğuk tavrını Sandiya’ya hissettirir. Suraj’ın bu tepeden bakma ve ilgisizlik tavrından Chavi’de nasibini alır. Santoş Chavi’nin okulunu bitirmesinden yana olmaz. Onun evlenmesini gerektiğini düşünür.

Sandiya hayal kırıklığına uğradı! Chavi bu durumu Suraj’a da söyler. Okulunu bitirmezse tüm emekleri boşa gidecektir. Suraj sırf Sandiya’ya olan inadından Chavi’yi desteklemez ve okulunu bitirmesini gereksiz bulur. Sandiya bu düşünceye elbette katılmaz. Suraj’a itiraz eder. Suraj ise evlenip iyi bir gelin olmaya uğraşması gerektiğini söyler. Kısaca Sandiya’yı hayal kırıklığına uğratır. İkilinin bir diğer çatışma noktası ise rüşvet üzerine olur. Gıda denetmenleri dükkanı kontrole gelir. Adam rüşvetle bu işi çözer. Ancak Sandiya buna itiraz eder. O rüşvete karşı biridir. Memurun işini yapmasını istiyordur. Suraj Sandiya’dan bu işe karışmamasını ister. Onun için kask takmış, bir çok kurala uymuştur. Ancak dükkanı riske atacak bir konuda onlara karışmamalıdır.

Sandiya çok üzgün! Suraj yıllardır bu işi rüşvetle sorunsuz çözüyordur. Şimdi tam festival zamanı dükkanı riske atamaz. Sandiya Suraj’ın bu çıkışıyla bir kez daha hayal kırıklığı yaşar. Yasalar ve kurallar varken insanların rüşvet alması onun için kabul edilemez bir şeydir.

Suraj memura rüşvet vererek bu işi çözer. Sandiya’nın kuralları yerine getirmesini engeller. Sandiya bu duruma çok üzülür. Babasına verdiği sözü yerine getirememiştir. Gözlerinin önünde yaşanan rüşvet olayına müdahale edememiştir. Suraj ise kaba tavrına devam eder. Santoş bile Sadniya’nın bu durumuna üzülür.

Herkesi şaşırtan değişim! Suraj’ın bu değişen tavrı Mena ve Vikram’ı bile şaşırtır. İkili Suraj’ın bu denli hareket etmesine anlam veremez. Bu işin içinde neler döndüğünü merak ederler.

Sandiya gözyaşları içinde odasına gider. Ailesinin fotoğraflarını alarak ağlar. Küçük yaşta verdiği sözü yerine getirememiştir. Sandiya bu duygular içindeyken Suraj ise tam tersi rüşvet işini hallederek memura parayı verir.

Suraj eve döndüğünde de kötü davranmaya devam eder. Normalde yemek işleri Mena’da olmasına rağmen Mena işi Sandiya’ya yıkar. Sandiya’nın yaptığı yemek ise oldukça kötü olur. Sofrada herkes yemekleri kötü bulurken Suraj agresif şekilde yemekleri yemeye başlar. Herkes Suraj’a şaşırırken Suraj Sandiya’ya yine laf söyler. Gıda konusunda en iyisini Sadniya’nın bildiğini dile getirir. Sandiya’nın kalbi bir kez daha kırılır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 37. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 37. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 38. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.