Can Yoldaşım 38. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 38. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 38. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 38. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 38. bölüm özeti

Can Yoldaşım 38.bölüm Hint dizisinin yayınlanan son bölümünde Suraj, Sadniya’nın kendisinden boşanacağı düşüncesine kapılmıştı. Bu düşünceden dolayı da Sandiya’ya oldukça kötü davranmış ve herkesi davranışlarıyla şaşırtmıştı. Can Yoldaşım 38.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj’ı üzen şey ne? Suraj’ın yemek masasındaki tavırlarından sonra Sandiya oldukça üzülür. Evin babası Arun ise gelinin yanına gelerek onu teselli eder. Suraj’ın bir şeylere derinden incindiğini söyler. Bu durumun geçeceğini ve eskisi gibi olacağını anlatır.

Sandiya’da Suraj’ı bu derece değiştirenin ne olduğunu merak eder. Onun aklına gelen tek şey son yaşadıkları olayda Sandiya’nın aşırıya kaçan konuşmasıdır. Bunun dışında Sandiya’nın aklına hiçbir şey gelmez.

Sandiya ve Suraj gerilimi! Hepimizin tahmin edeceği gibi Sandiya bu işin peşini bırakmaz. Suraj dükkandan döndüğünde onunla konuşmaya ve özür dilemeye karar verir. Tabi bunu başarması çok zordur. Çünkü Suraj ona kızgındır ve hiç pas vermez. Bir an önce yatağını hazırlayarak uyuyor gibi yapar.

Sandiya, Suraj’ın bu tavrına yine anlam veremez. Suraj’ın dikkatini çekmek için çekmeceleri hızlı kapatır, bileziklerini şıngırdatır. Suraj suskun kalmaya devam ederken Sandiya onunla iletişim kurmak için epey çabalar.

Sandiya’nın küçük oyunu! Sandiya bu şekilde Suraj’ın ilgisini çekemeyeceğini anlayınca odadan çıkarak farklı bir plan yapmak ister. Bu arada uyuyor gibi davranan Suraj’ın da tüm dikkati Sandiya’dadır. Kısa süre sonra Sandiya’nın çığlığı Suraj’ın yerinden fırlamasına sebep olur.

Suraj, Sandiya’nın yanına gittiğinde Sandiya düşüp incindiğini söyler. Suraj neresi olduğunu sorarken, Sandiya dışardan bakarak anlamasını ister. Suraj dışardan bakarak anlaşılmasının mümkün olmadığını söyler. Bunun üzerine Sandiya’da insanlar incindiğinde dışarıdan anlamak elbette mümkün değildir. Bunu dile getirmeden karşıdaki anlamaz der. Suraj’a ufak bir mesaj verir.

Ayrıca geçen gece olanlardan dolayı da ondan özür diler. Suraj’ın aklında tekrar boşanma belgeleri gelir. Yine o hırçın tavrını takınır ve Sandiya’ya soğuk davranarak onu içeri taşır. Bazı acıların konuşulmadan da fark edilmesi gerektiğini söyler. Tabi Sandiya ne olduğunu anlamaz.

Yemek yarışması! Ertesi gün olduğunda Sandiya ve Suraj soğukluğu dışında evde her şey yolunda gibi gidiyordur. Ancak bu durum pekte uzun sürmeyecektir. En başta Santoş yakında yapılacak yemek yarışması ile ilgili komşusu ile konuşur. Komşusu gelinin överken Santoş epey bozulur. Sandiya’nın yemek konusundaki eksikliği, komşularının laflarının altında ezilmesine sebep olur.

Bu durum moral bozucu olsa Chotu’nun gelişiyle asıl sorun ortaya çıkar. Chotu ev halkına dükkanın mühürlendiğini söyler. Belediyenin dükkanı kapattığını ilan eder. Ev halkı şoke olmuş bir şekilde iş yerine koşar. Mena şimdi Suraj’ın ne iş yapacağı hakkında söylenmeye başlar.

Suraj’ın dükkanı mühürlendi! Bu durum elbette herkesi üzer. Yaşanan bu olaydan her zamanki gibi Sandiya sorumlu tutulur. Memurlarla inatlaşması yüzünden başlarına bu işin geldiği söylenir. Ancak Sandiya bu durumu reddeder. Rüşveti yerine belgeleri doğru şekilde doldurulsaydı bunlar olmayacaktı der. Şimdi o aç gözlü memurlar daha fazla para için bunu yapıyor diye kendini savunur. Nitekim Sandiya sözlerinde de haklı çıkar. Rüşvetçi memur bunu bilerek yapmıştır. 

İkili  tartışırken yeni bir iddialaşma olur. Bu iddialaşma neticesinde Sandiya yemek yarışmasına katılma kararı alır.

Suraj yardım edecek! Mena Sandiya’dan yarışmadan vazgeçmesini tavsiye eder. Sandiya ise yarışmaya katılmakta kararlıdır ve vazgeçmeyecektir. Tabi Sandiya için büyük bir sorun vardır. Yemek yapmayı öğrenmesi gerekir. Bu konuda yine onun imdadına Suraj yetişir. Suraj başta isteksiz davransa da Sandiya’ya öğretmenlik yapmaya karar verir.

Ancak bu süreç çok zor olur. Sandiya’nın temel mutfak bilgileri dahi sıfırdır. Üstelik buna boşanma yüzünden Suraj’ın bozuk morali de eklenince eğitim macerası giderek katlanılmaz bir hal alır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen ikili büyük bir emek vererek yarışmaya hazır duruma gelirler.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 38. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 38. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 39. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.