Can Yoldaşım 4. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 4. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Birbirinden önemli Hindistan dizilerini ekranlara taşıyan Kanal 7'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bugüne kadar seyircileriyle buluşturduğu birçok diziyle adından söz ettiren kanalda artık Can Yoldaşım haftanın her günü televizyondaki yerini alıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 4. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 4. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 4. bölüm özeti

Bölüm Suraj’ın eve gelmesi ile başlar. Herkes merak ettiği için karşılarında Suraj’ı görünce neden telefonuna ulaşılamadığını sorar. Santos, oğlunu sarılır. Suraj, yaralılara yardım ettiğini söyler.

Hastane de Sandiya, Ankur ve Ankita, doktoradan gelecek iyi bir haberi beklerken, her biri Kanchan’ın ölümünü hala kabullenemez. Her biri Kanchan ile yaşadıkları güzel anıları düşünür. Bu sırada doktor çıkar. Ankur doktora babasının durumunu sorar. Doktor ellerinden geleni yaptıklarını ama ameliyat sırasında Arnavid’i kaybettiklerini açıklar.

Suraj, evde kıyafetlerini çıkartırken “S” harfi yazan kalemi görünce şaşırır. Kendisine ait olmadığını bildiği için kime ait olduğunu düşünmeye başlar. Yaralıları taşırken adamın (Arnavid) elinde ki kalemi hatırlar. Daha sonra sahibine vereceğini düşünüp dolaba koyar. Suraj, nişan töreni öncesinde zerdeçal töreni için hazırlanıp alt kata iner. Aile üyeleri tek tek Suraj’ın yüzüne zerdeçal sürüp, dans eder. Sandiya, babası ile annesinin cenazesini alıp son yolculuğuna uğurlar (Yakma işlemi) Sandiya, bir anda anne ve babasının kaybettiği için şok halindedir. Hala onların gittiğine inanamaz.

Suraj’in zerdeçal töreni sonrasında ritüel gereği tüm aile tapınağa slogan ata ata giderken, Sandiya ve ailesi de anne ve babasının yanan küllerini götürmek için tapınağın yanına gider. İki görüp biri düğün yaparken, diğeri cenazesi için tapınağın yanında karşılaşır.

Suraj’ın evinde düğün hazırlıkları sürer. Santos oğlunu yanına çağırıp geçen gün aldığı kolyeyi verir. Suraj ise asla almayacağını, hayatında ilk defa annesinden bu kolye yüzünden fırça yediğini söylese de Santos almasını, aksi halde bir kez daha kızacağını söyler. Bunun üzerine Suraj kolyeyi, müstakbel nişanlısına vermek üzere alır.

Sandiya eve gelir. Kitaplara baktıkça anlayışlı ve bir o kadar adil babasını hatırlar. Sandiya’nın arkadaşı tam da sınav zamanında Sandiya’nın derslerine nasıl odaklanacağını düşünür. Sandiya, birden ayağa kalkıp dışarı çıkar.

Suraj ve ailesi gelini almak için düğün alayı ile birlikte evden çıkar. Şarkılar türküler eşliğinde, Suraj da at üstünde gelini alacağı kapıya gelse de kapıda ve dışarıda kız tarafından kimseyi göremeyince herkes şaşırır.

Santos, bu ailelerine büyük bir hakaret olduğunu söylerken, Santos, küçük oğlu Mohit’e gidip kız tarafını ikaz etmesini ister. Tama da bu sırada adam gelir. Herkesten özür dileyip, kızının kaçtığını söyleyince Santos ve ailesi şok olur.

Santos, kızın babasına bağırmaya başlar. Kızına sahip çıkamadığı için ailesi, tüm akrabalarına ve komşularına rezil olduğunu söyler. Santos o kadar bağırır ki kalbi buna dayanamaz. Oraya bayılır. Suraj hemen attan inip, annesine su getirir. Annesini otobüse taşırlar.

Yolda Santos kendisine gelir. Otobüsten inerken komşular gelin kızın gelmediğini görünce Santos ve ailesi ile alay eder. Bu sözleri duyan Santos daha da sinirlenir. Ev halkı Santos’u odasına götürür. Santos herkesin dışarı çıkmasını, yalnız kalmak istediğini söyler.

Suraj, annesinin fırçasına rağmen annesinin seçtiği kıza pahalı kolye alınmış, bu sebeple ilk defa annesinden fırça yemiştir. Evleneceği kız için kendince büyük fedakarlık yapmasına rağmen, evleneceği kız başkası ile kaçması, Suraj’ın canını sıkar. Hemen odasına gidip damatlıklarını çıkartır.

Sandiya, odasında ders çalışırken yengesi ona süt getirir. Abisi de yanına gelir. Abi kardeş eskiden atıştıklarını, annesi ve babası ile çok güzel bir hayatları varken, şimdi koca dünya da yapayalnız kaldıklarını söyler. Abi kardeş ağlayarak birbirlerine sarılırlar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 4. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 4. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 5. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.