Can Yoldaşım 40. bölüm özeti ve fragmanı izle Aamir Khan var! | Can Yoldaşım 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 40. bölüm özeti ve fragmanı izle Aamir Khan var! | Can Yoldaşım 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 40. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 40. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 40.bölümünde Sandiya yemek yarışmasını kaybetmiş, üstüne Suraj’ın akıl almaz hareketlerine maruz kalmıştı. İkili arasındaki gerilim devam ederken Sandiya sorunun ne olduğunu anlamak için çabalar. Can Yoldaşım 40.bölüm özeti devam ediyor.

SurYa’nın arası düzelecek mi? İkili arasındaki bu gerili azaltma işi evin büyülerine düşer. Arun ve Santoş yemek masasında oldukları için Suraj kaba davranamaz. Hatta Sandiya’yı kendi elleriyle besler. Ancak bu göz önündeki yakınlaşma iç tarafta hiç de göründüğü gibi değildir. Suraj’ın soğukluğu devam eder. İkili arasındaki elektriklenmenin azalması için evde yine geleneksel bir adet yapılır. Bu gelenek doğrultusunda bu gece erkekler ve kadınlar ayrı yatacaktır. Santoş bu gelenekle karı ve kocanın birbirlerinin eksikliklerinin hissedilmesinin amaçlandığını söyler.

El ele tutuştular! Bu durum Suraj’da işe yarar. Suraj odasına gidip tek başına kaldığında Sandiya’nın eksikliğini hisseder. Odada onu görememek Suraj’ı üzer. Suraj, Sandiya’yı görmek için salona çıkar. Bu esnada Sandiya’nın başı ise sivrisineklerle beladadır.

Suraj uyuyan Sandiya’yı sineklerden kurtarmak için ilaç getirir ve yanına sıkar. Bu esnada dönmeye çalışan Sandiya Suraj’ın elini tutar. Suraj uyuyan Sandiya’nın elini tutmasından oldukça memnundur. Bu anın sonsuza dek sürmesini ister. Tabi bu olmaz. Sandiya tekrar dönünce Suraj’ın elini bırakmış olur. Suraj kimseye yakalanmadan odaya geri dönmek ister. Suraj yakalanacak mı? Ancak bardağı düşürünce herkesi uyandırır. Suraj koltuğun arkasına saklanırken uyanan Sandiya etrafa bakmaya başlar. Sandia koltuğa doğru yürürken yakalanmak üzere lan Suraj yüzünü kapatır.

Neyseki Mena’nın Sandiya’yı cama yönlendirmesi Suraj’ın yakalanmasını önler. Suraj derin bir nefes alır. Işıklar tekrar kapanıp, kadınlar uyuyunca odasına geri döner.

Sandiya ipucu peşinde! Suraj bu durumdan kurtulsa da Sandiya’nın doğuştan bir polis oluşu işleri değiştirir. Sinek ilacını ortada bulan Sandiya bunu kimin oraya koyduğunu sorgular. Chaturi ve diğerlerini eleyen Sandiya, Suraj’dan şüphelenmeye başlar.

Sandiya odasına gidip bu esrarengiz durumu düşünür. Bu esnada odaya gelen Suraj yatakta kıyafetleri düzensiz görünce Sandiya’yı azarlar. Sandiya ise ona dün gece salona inip inmediğini sorar. Suraj bu soru karşısında afallarken elbette gelmediğini söyler. Sandiya’dan kanıt ister.

Suraj köşeye sıkıştı! Sandiya Suraj’a yaklaşarak elini tutar ve avucunu çevirir. Kendi elindeki kınanın Suraj’a bulaştığını gösterir. Suraj yine afallar ve inkar etmeye devam eder. Bu Mena’nın kınası der. Ardından daha fazla köşeye sıkışmadan odadan çıkar. Diğer yandan Aamir Khan’ın bulundukları şehre geliş haberi tüm konağı mutlu eder. Herkes dışarı çıkarak onu görmek ister. Tüm Hindistan halkı Khan’a hayranlık besler. Çarşıyı gezen Aamir Khan, Suraj’ın dükkanına gelerek onun tatlılarından yer. Aamir Khan rüzgarı! Khan Suraj ve Sandiya ile tanışır. Sandiya’nın iyi eğitimli olduğunu öğrenir. Suraj’ın da küçük yaştan beri çalıştığını. Khan Suraj’ı böyle güzel ve çalışkan bir eşi olduğu için över. Sandiya ve Suraj, Khan’ın bu sözlerinden çok mutlu olurlar. Chotu güzel bir tatlı paketleyip vererek onu dükkanından uğurlar. Aamir Khan’ın gidişiyle Suraj’ın ketum tavrı geri gelir. Ancak bu tavrın sahteliğini Sandiya fark eder. Suraj’ın yüzüne kötü davrandığını ama arkasından onu ne kadar önemsediğini anlar. Sandiya bu duruma anlam veremez.

Suraj’ın bu ilgisiz görünme hali ikili otobüse binince de yaşanır. Suraj kendisi koltuğa oturur, Sandiya’ya yer vermez. Sandiya otobüse geç binice onu önemsemiyor gibi davranır. Tabi tüm bunları yaparken içi içini er. Sandiy’ya onu önemsemiyor gibi davransa da bir şey olacak diye içi içini yer. Hatta bu kadar ilgisiz davransa da poja malzemelerini kaybeden Sandiya’nın yine imdadına o yetişir.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 40. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 40. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 41. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.