Can Yoldaşım 41. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 41. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 41. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 41. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 41.bölümünde Suraj ve Sandiya, Aamir Khan sürprizi ile karşılaşmıştı. Aamir Khan’a rağmen ikili arasındaki gerilim devam eder. Can Yoldaşım 41.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya yüzleşmek istiyor! Suraj, Sandiya’ya soğuk davranırken arka planda da onu önemsemeye devam eder. Tapınaktaki tören bittikten sonra Suraj bir an önce eve geri dönmek ister. Ancak Sandiya bunu reddeder. Tapınaktan gitmeden önce yüzleşecekler ve Suraj derdi neyse anlatacaktır.

Sandiya bunu isterken Suraj reddeder. Suraj eve gidince konuşuruz der. Ancak Sandiya gitmemekte ve yüzleşmekte kararlıdır. Suraj Sandiya’yı elinden tutup götürmek isterken, Sandiya ise onu bu denli sinirlendiren ve kendisinden uzaklaştıran gerçekleri öğrenmek istediğini açıklar.

Suraj’ın sert sözleri! İkili bu durumu yaşarken yağmur yağmaya başlar. Sandiya ve Suraj hemen yanlarındaki barakaya sığınır. Sandiya Suraj’ı konuşturmaya burada da devam eder. Suraj’a neler olduğunu anlatmasını ister. Suraj’ın sözleri ise yine nefret dolu olur. Sandiya’ya evlilik numarası yaptığını ima eder. Sandiya bu sözler karşısında afallar.

Sandiya geçmişte tüm bu soruları Santoş’un da sorduğunu, ona verdiği cevapların devam ettiğini söyler. Suraj şimdi neden aynı konuları gündeme getiriyordur. Sandiya bunları derken Suraj ondan bir cevap ister. Karı-koca mı olacaklar, iki arkadaş mı, yoksa rol yapan iki insan mı? Bu evliliğin artık bir adı konulmalıdır. Suraj dışarı çıkarken Sandiya gözyaşlarını tutamaz. Aynı şekilde Suraj’da bu ağır konuşmalardan sonra gözyaşı döker.

Dinmeyen gözyaşları! Sandiya Suraj’ın gözyaşlarını görür. Suraj’ın ne istediğini anlamakta zorlanır. Yanına giderek ona ayrılmak mı istediğini sorar. Ancak buna cevap alamaz. İkili ayrı ayrı eve gelince ev halkı da soğukluğun fakına varır.

Suraj’ın bu soğuk tavrı odada da devam eder. Sandiya hapşırırken Suraj onu görmezden gelir. Ancak içten içe onu önemser. Santoş, oğluyla ilgilenirken, Chaturi’de Sandiya’ya hapşırığı için içecek verir.Bu duruma en çok Suraj sevinir.

SurYa ne zaman barışacak? Suraj’ın bu ikircikli hali yine de devam eder. Artık sinir bozucu noktaya geldi desek az söylemiş oluruz. Arun oğluyla konuşarak Sandiya’ya şans vermesini ister. Ancak Suraj’ın düşüncesi bu evliliği bitirme yönüne kaymıştır. Suraj boşanma belgesini tekrar görünce duygusallaşır. Suraj ve Sandiya bu karmaşayı bize yaşatırken Chavvi içinse nişan planları yapılır.

Suraj bu nişan sonrası bir şekilde Sandiya’dan ayrılmayı düşünürken Sandiya ise mutfakta tam tersi ilişkiyi düzene sokacak düşünceler içindedir. Mutfaktaki yağı süzerek temizlerken kendi ilişkisindeki sorunları da tıpkı bu yağı süzer gibi süzüp temizlemeyi düşünür.

Suraj Sandiya’yı düşmekten kurtardı! Nitekim Sandiya’nın Suraj’a karşı gülümser ve sıcak tavrı Suraj’ın kafasını karıştırır. İkili nişan hazırlıkları için beraber hareket ederken Sandiya Suraj’a hep sıcak davranır.

Sandia’nın bu sıcak tavrı, birazda sakarlığıyla birleşince ikilinin yakınlaşmasına sebep olur. Sandiya süslemeleri takmak için tabureye çıktığında dengesini kaybeder. Suraj son anda yetişerek Sandiya’yı düşmeden yakalar. Ancak bu sefer ikili süs eşyalarının üzerine devrilirler. Sandiya ve Suraj oldukça yakınlaşırken Chotu film sahnelerinden bir an gibi oldu diyerek ikiliyi utandırır.

Menakşi bildiğiniz gibi! Diğer tarafta Chavi ise nişan için hazırlanır. Mena ise bu nişanı engellemek ister. Bu amaçla Chavi’ye zarar vermeyi planlar. Nişan için hazırlanırken Chavi’ye arkadan çarpacak ve makyajcının saç maşası Chavi’nin yüzünü yakacaktır. Mena’nın bu şeytani planı kendi elinde patlar. Çarpışma sırasında kendi suratı morarır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 41. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 41. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 42. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.