Can Yoldaşım 42. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 42. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 42. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 42. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 42.bölüm özetinde Chavi’nin nişanı için hazırlıklar yapılmıştı. Bu hazırlıklar esnasında Suraj ve Sandiya arasındaki soğuk hava devam etmişti. Can Yoldaşım 42.bölüm özeti devam ediyor.

Chavvi nişanlandı! Nişan hazırlıklarını yapan Chavvi’nin bu evlilikteki en büyük amacı başarısız giden okul hayatını gölgelemektir. Evlendikten sonra kimse onun okulda başarısız olduğunu önemsemeyecektir. Bu yüzden bir an önce evlenmelidir. Chavvi arkadaşlarıyla bu konuşmaları yaparken Mena gelir. Neyseki Menakşi, Chavvi’nin konuşmalarını duymamıştır.

Chavvi nişan töreni için aşağı inerken Santoş kızının şalını takar. Chavvi’nin kaynanası gelinin kutsar. Nişan yapılır. Chavvi damattan güzel hediyeler alır. Konakta herkes bu nişanı mutlulukla karşılar. Tek mutsuz olan kişi ise kıskanç Menakşi’dir.

Sandiya boşanma kağıtlarını gördü! Nişan töreninden sonra konakta eğlenceli müzikler çalar ve dans başlar. Bu eğlence esnasında Suraj’ın aklında ise tek bir şey vardır. Sandiya’nın dolabında bulduğu boşanma evrakları.

Suraj bu evrakları Sandiya’ya hatırlatacak bir plan yapar. Dolaba kağıtları koyar. Ardından Sandiya’dan gidip dolaptan para getirmesini ister. Sandiya dolabı açıp parayı alırken dosya aşağı düşer. Sandiya, Preti’nin verdiği bu dosyaları unutmuştur. Şimdi görünce geçmişe giderek o anları anımsar. Suraj ve Sandiya yüzleşmesi! Sandiya boşanma evraklarının şaşkınlığını yaşarken Suraj gelir ve kağıtları onun elinden alır. Sandiya kendini anlatmak ve yaşanan bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek ister. Ancak Suraj ona hiç fırsat vermez. Nişan için aşağıda bulunması gerektiğini söyleyerek bu konuyu daha sonra konuşacaklarını ifade eder.

Nişanda ise Chavvi şoke edecek bir olay gerçekleşir. Bildiğiniz gibi Chavvi’nin evlilik amacı başarısız okul hayatında kurtulmaktı. Ancak kaynanasının kız tarafından çeyiz istememesi, çeyiz için yapılacak harcamayı Chavvi’nin eğitiminin tamamlanması için kullanılmasını söyler. Chavi bu durum karşısında şoke olurken onun kaynanasını bu şekilde yönlendiren kişinin Sandiya olduğu düşünülür. Özellikle Santoş Sandiya’ya bu konuda kızar.

Sandiya yine hedefte! Santoş gibi Sandiya’ya kızan bir diğer kişide Suraj olur. Suraj neden Chavi’nin kaynanasını yönlendirdiğini sorar? Sandiya onu yönlendirmediğini söylese de Suraj ona inanmaz. Sandiya’nın Chavi’yi kıskandığını öne sürer. Chavi’nin eşinin eğitimli, yüksek tabakadan zengin biri olduğunu söyler. Sandiya Suraj’ın bu saçma düşüncelerini reddeder. Suraj artık tahammül edilecek noktayı aşmıştır.

Suraj ise tahammül edemiyorsan neden buradasın der. İkili arasındaki tartışmaya aile üyeleri de karışınca Suraj, Sandiya’yı alarak odasına çıkar. Bu meseleyi aralarında çözeceklerdir. İkili odaya gittiğinde boşanma kağıtları gün yüzüne tekrar çıkar. Sandiya kendini açıklamak istese de Suraj’ın ağır sözleri onu gözyaşına boğar. Suraj boşanma kağıtlarını imzalayacağını söyler. Sandiya onu bundan vazgeçirir. Aralarındaki güvenin yok olduğunu söyler. Artık kağıtların bir önemi yok diyerek konaktan ayrılacağını açıklar. Sandiya evden ayrılıyor! Suraj Sandiya’nın eşyalarını toparlar ve onu Preti’ye bırakacağını söyler. Sandiya bunu kabul etmek zorunda kalır. Tek isteği ise Ankur’a bu meselenin söylenmemesidir. İkili odadan valizle çıkınca herkes şoke olur.

Sandiya, Santoş ve Arun’un kutsamasını alır. Chaturi buna engel olmak ister. Suraj’ın Sandiya’yı sevdiğini ve pişman olacağını dile getirir. Arun ise artık bir sözü olmadığını, Suraj’ın değiştiğini ve kendisini dinlemeyeceğini söyler. Sandiya kapıya doğru yürürken yine geçmiş anılar gözünün önüne gelir. Aynı şekilde Suraj’da geçmişe gidiş gelişler yaşar. Sandiya konağın kapısından çıkarak gelin olarak geldiği bu evden çıkar.

Suraj kararlı! Sandiya’nın gidişi Santoş’u bile etkiler. Santoş Sandiya’nın ardından giderek onu durdurur. Gelin ve kaynana arasında böyle şeylerin olabileceğini söyler. Bu duruma son verip hemen içeri girmesini ister. Ancak Suraj kararlıdır. Araba çağırır ve Sandiya’yı bindirir. Chotu bavulu tutup durumu engellemek isterken Suraj bavulu hızla ondan çeker.

Sandiya Chotu’nun yanına gelerek onu avutur. Herkes gözyaşlarına boğulur. Suraj ise kendini ağlamamak için zor tutar. Sandiya’yı otobüs garında götürür. Tek başına kaldığında daha fazla dayanamaz o da gözyaşlarını döker. İkili otobüse binince kalabalıktan dolayı birbirlerine yakınlaşırlar. Sandiya’nın evlilik kolyesi Suraj’ın gömleğine takılır. İkili gözyaşı dolu gözlerle birbirlerine bakarken otobüs hareket eder.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 42. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 42. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 43. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.