Can Yoldaşım 43. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 43. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 43. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 43. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 43. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin yayınlanan 43.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj sonunda yüzleşmişti. Ancak bu yüzleşme ikili arasındaki sorunları düzeltmek yerine Sandiya’nın konaktan ayrılmasıyla sonuçlanmıştı. Can Yoldaşım 43.bölüm özeti devam ediyor.

Ayrılık vakti! Suraj, Sandiya’yı otobüse yerleştirir. Sandiya ile vedalaşırken ona beraber yaptıkları kuklaları verir. Suraj bu kuklaların yapımında Sandiya’nın emeği olduğu için ona vermeyi uygun bulmuştur. Suraj kuklalar dışında Sandiya’ya iletişim kurması için telefonda verir.

Sandiya kuklaları alır ve çantasına yerleştirir. Suraj tüm olanların kader olduğunu, ikilinin yollarının birleşmediğini söyler. Bu ayrılık tanrının isteği der. Sandiya’da aynı şekilde karşılık verir. Suraj’a ona kattıkları için teşekkür eder. Bu evlilik sürecinde yaptıkları içinde ondan özür diler. Gelecek hayatında Suraj’ın mutlu olması için tanrıya dua edeceğini sözlerine ekler. Sandiya ayrıca Suraj’ın ona verdiği kuklalardan erkek olanı ona geri verir. Kuklaların yapımında seninde emeğin vardı der.

Suraj Sandiya’nın peşinden gidiyor! Bu duygusal konuşmaların ardından Suraj otobüsten ağır adımlarla iner. İkili minik bir kıvılcımda hıçkırıklara boğulacak derece de duygusaldır. Nitekim Suraj otobüsten iner inmez gözyaşları yanaklarından süzülmeye başlar.

Suraj bir an önce buradan giderek bu duygusallığa son vermek ister. Sandiya çek çeke binip giden Suraj’ı görür ve ona yaşlı gözlerle bakar. Suraj araçta giderken Sandiya’yı tek başına gönderdiği için pişman olur. Hemen araçtan iner ve bilet bayine koşar. Otobüs hareket etmeden binmeyi başarır. Ancak Sandiya’nın yanına gitmek yerine onu uzaktan izlemeyi tercih eder. Sandiya alevlerin içinde kalıyor! Otobüs yolculuğu devam ederken Suraj mola esnasında iner. Sabit telefondan evi arayarak onlara haber verir. Suraj bu konuşmayı yaparken arkadan gelen bir otobüs Sandiya’nın aracına çarpar. Bu iki aracın çarpışması sonucunda otobüsler alev almaya başlar. Soraj şoke olmuş şekilde yanan araçlara bakar.

Bu yandın yüzünden ortalık adeta savaş alanına döner. Polis, acil servis ekipleri olay yerine gelir. Çadırlar kurulur. İnsanlar tedavi edilmeye başlar. Bu karmaşa da Suraj, Sandiya’yı aramaya başlar. Küçük bir kızın elinde Sandiya’ya verdiği kuklayı görür. Küçük kıza bunu ona kimin verdiğini sorar. Kızın yönlendirdiği yöne giden Suraj arkası dönük bir kadını Sandiya zanneder. Ona seslenir ancak kadın döndüğünde Suraj hayal kırıklığına uğrar.

Suraj Sandiya’yı bulabilecek mi? Tüm bu karmaşa yaşanırken ev halkının bundan haberi yoktur. Evde özellikle Arun, Sandiya’nın gidişinden dolayı çok üzgündür. Arun yemek dahi yemek istemez. Arun özellikle Santoş’a yüklenir. Sandiya’nın gidişinden ötürü mutlu olması gerektiğini, istediğinin olduğunu söyler. Bu arada otobüs kazası haberi komşular tarafından ev halkına iletilir. Tüm ev halkı bu haberle yıkılır.

Diğer tarafta Suraj ise Sandiya’yı aramaya devam eder. Korka korka olsa da ölenlere dahi bakar. Suraj’ın bu arayışı sonuç verir. Sandiya’yı görür. Sandiya’da Suraj’ı görür. Bu sahneyi mutlaka izlemelisiniz. Suraj öyle mutludur ki Sandiya’yı görür görmez gözlerine inanamaz. Gözyaşları bu kez sevinç için akar. Suraj Sandiya’ya doğru yürür ve onu sımsıkı sarar. Sandiya’da Suraj’a sarılır. Suraj ve Sandiya barıştı! Tüm bu yaşananlar ikilinin birbirlerini daha iyi anlamasına yol açar. Sandiya içindeki duyguları anlatırken Suraj’da bu denli kötü birine neden dönüştüğünü açıklar. Snadiya boşanmak ve gitmek isteseydim abimle giderdim der. Suraj ona hak verirken ikili birbirinden özür diler.

İkili yine birbirlerine sımsıkı sarılırlar. Sandiya boşanma kağıtlarının açıklamasını da yapar. Onları Preti’nin verdiğini söyler. Böylelikle bu soru işareti de cevap buluş olur.

İkili eve geri dönerlerken bu olumlu hava orada da devam eder. Ev halkı Suraj ve Sandiya’yı sağ salim gördükleri için çok mutlu olur. Bu yaşananlardan sonra Santoş’ta beyaz bir sayfa açmaya karar verir. Hem Suraj’ı hem de Sandiya’yı affeder.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 43. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 43. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 44. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.