Can Yoldaşım 44. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 44. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 44. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 44. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 44. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 44.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj büyük bir badire atlatmıştı. İkilinin bu yaşadığı olay aralarındaki buzları eritmişti. Can Yoldaşım 44.bölüm özeti devam ediyor.

Uzun zaman sonra gelen huzur! Santoş ve ev halkı ikilinin sağ salim gelişine çok mutlu olur. Santoş yine soğuk tavrını devam ettirse de Arun’un baskıları, Suraj’ın af dilemeleri ve tüm bu yaşananlar nedeniyle o da yumuşar. Hem Suraj hem de Sandiya’yı affeder. Şimdilik beyaz bir sayfa açıyor gibi görünür.

Akşam olduğun Santoş’un tavrı yemek masasında da olumluya dönüşür. Bunca zorlu süreçten sonra tüm ev halkının yüzü güler. Aradaki buzların erimesi herkese rahat bir nefes aldırmıştır.

SurYa heyecanlı! Ev halkının mutluluğunu bir kenara bırakırsak çiftimiz Suraj ve Sandiya için baş başa kalacakları bir gece onları bekler. Üstelik ikili geçmişe göre birbirlerine daha yakınlaşmışlardır. Bu gece hem Suraj hem de Sandiya için heyecanlı başlar.

Sandiya odaya girince nerede uyuyacağını düşünür. Buna Suraj’ın karar vermesini ister. Bu yüzden odada oyalanır. Aynı şey Suraj içinde geçerlidir. O da kararsızdır. Ne yapacağını bilemez. Bu bilinmezlik ikilini uykusunu kaçırır. Uyumak yerine odada bir şeylerle oyalanarak ilk hareketi karşısındakinden beklerler. Sandiya ve Suraj yakınlaşması! İkilinin bu oyalama süreci Sandiya’nın sırtının kaşınmasıyla farklı bir boyut kazanır. Suraj krem sürmesini söyler. Sandiya’nın eli sırtına yetişemeyince Suraj kremi sürer. İkili bu anlarda oldukça utanırlar. Sandiya kremi geri alırken Suraj’ın elindeki yaraları görür. Bu sefer de Sandiya, Suraj’ın ellerine krem sürer.

Tüm bu utangaç sahne Sandiya’nın ayağının kaymasıyla daha da romantikleşir. Suraj, Sandiya’yı düşmeden yakalar. Sandiya ise Suraj’ın kolları arasında öyle kala kalır.

Suraj ve Sandiya’nın komiklikleri! İkili yataklarına geçerler. Hepimizi beklediğinin tam tersine yine ayrı uyurlar. Ancak birbirlerine gizlice bakmayı ihmal etmezler. Bu gizli bakışmalarda ikili bazen birbirlerini yakalarlar. Sandiya bu utangaç bakışları muziplik yaparak komik bir havaya dönüştürür. Fare var diyerek Suraj’ı korkutur. Suraj’ın bu panik hali ikiliyi güldürür. Sandiya haşerelerden korkmadığını söyler. Küçükken abisine yaptığı şakaları anlatarak Suraj’ı güldürür.

Ertesi gün olduğunda Suraj’ın Sandiya’ya olan hayranlığı devam eder. Suraj’ın içindeki aşk yine alevlenmiştir. Sandiya’nın güzelliği Suraj’ı adeta çarpar. Hatta Suraj dükkanı geç bile açar. Bu romantizmi bir kenara bırakırsak normal hayat konakta devam eder. Santoş, Sandiya’ya bir liste vererek onu pazara yollatır. Sandiya’dan alışveriş yaparken dikkatli olmasını ve tüm ürünleri getirmesini ister.

Can Yoldaşım 44.Bölüm Özeti – 12 Eylül Pazar Günü Neler Olacak?
Mena ve Vikram’ın oyunları! Sandiya alışverişi güzelce yapar. Ardından dönmek için harekete geçerken kısa bir süre duraksar. Aklına bir düşünce gelmiştir.

Diğer tarafta Vikram ve Mena ise yine planlar peşindedir. İkili yaklaşan yıldönümleri için oldukça riskli bir oyun oynarlar. Mena’nın babası sanki kalp krizi geçirmiş gibi Vikram telefon alır. Mena kendini parçalar. İkili aileden izin alarak hastaneye gideceklerini söyler. Suraj, Vikram’a para verir. İkili bu yalanla beraber yıldönümü için kaçamak yapacaklardır.

Düşünceli Sandiya eldiven alıyor! Sandiya’nın fikri ise Suraj’ın yaralanan elleri içindir. Sandiya bir çift eldiven alarak Suraj’ın dükkanına gelir. Eldivenleri gören Suraj şaşırırken Sandiya bunları giymesini ister. Suraj eldiveni giyemeyince Sandiya ona yardım eder. Böylelikle ellerinin yanmayacağını söyler.

Sandiya ardından eve geçer. Santoş Pazar alışverişi için Sandiya’yı sorgular. Paranın eksik olduğunu fark eder. Sandiya’nın kozmetik ürünü aldığını düşünür. Ancak Sandiya ona Suraj için eldiven aldığını açıklar. Santoş yine de suratsızlık yapar. Sandiya ardından yukarı çıkıp çamaşırları toplar. Küçük bir aksilik yüzünden bileğini burkar ve Suraj’la doktora giderler. Mena’da yokken Sandiya’nın bileğini burkulması Santoş’u yine kızdırır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 44. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 44. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 45. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.