Can Yoldaşım 46. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 46. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 46. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 46. bölüm özeti

Can Yoldaşım 46. bölümünde Sandiya, Menakşi’nin Santoş’u şikayet eden kişi olduğunu öğrenmişti. Mena’nın bu yalanını Santoş’a anlatıp anlatmama konusunda ise kararsız kalmıştı. Can Yoldaşım 46.bölüm özeti devam ediyor.

Vikram, Suraj’dan yardım istiyor! Mena ve Vikram ahlak polisinin otele yapıldığı baskında tutuklanır. İkili zor duruma düşünce Suraj’ı arayıp yardım isterler. Suraj’ın bu durumu evdekilere anlatmamasını da tembihler. Suraj bu durumdan hiç hoşnut olmaz.

Suraj’ın aniden odaya gelişi Sandiya’yı şaşırtır. Mena ve Vikram’ın evlilik fotoğraflarını çeken Suraj Sandiya’Ya yarın döneceğini söyler. Ev halkını bilgilendirmesini ve ertesi günde dükkanı ondan açmasını rica eder. Ardından yola koyulan Suraj elindeki delilleri polise göstererek Mena ve Vikram’ı karakoldan kurtarmayı başarır.

Sandiya gerçeği anlatacak mı? Ertesi sabah Suraj’ın yokluğu hemen fark edilir. Santoş onu sorarken Sandiya gece çıktığını ve bugün geleceğini söyler. Bu esnada konağa polis müfettişi gelir. Polisin gelişi Santoş’u oldukça gerer. Çünkü aklına tutuklandığı anlar gelmiştir.

Gelen müfettiş Sandiya’yı sorar. Ona ses kaydının olduğu kaseti getirmiştir. Müfettiş ayrıca Santoş’tan yaptıkları yanlış tutuklama içinde özür diler. Müfettişin gidişiyle Santoiş ve ev halkı Sandiya’ya yüklenmeye başlar. Özellikle Santoş neler olduğunu polise neden gittiğini anlatmasını ister.

Sandiya açıkladı; Suçlu Mena! Tüm bu baskılara daha fazla dayanamayan Sandiya gerçeği açıklar. Karakola gitme nedeninin Santoş’u kimin şikayet ettiğini bulmak olduğunu söyler. Bunu yapanın bir kadın olduğunu ve bu işin arkasında Mena’nın olduğunu açıklar. Herkes şaşkındır. Mena Santoş’u kurtaran kişiydi der. Sandiya bunu onun değil kendisinin yaptığını da anlatır. Preti’nin avukat eşi ile konuştuğunu ve hakime delil sunduğunu söyler. Bu delil şikâyette yer alan sahte hastanedir der. Tüm olayları çözdüğüm nokta da bu sahte hastane olduğunu söyler. Sahte hastane üzerinden yola çıkarak karakola tekrar gittiğini, ses kayıtlarını dinlediğini ve bu kayıtların geçen gün buraya gelen Mena’nın kardeşine ait olduğunu söyler. Üstelik Mena konaktan ayrılırken de aynı sahte hastane yalanıyla ayrıldı der. Santoş bu duydukları karşısında şoke olur ve gözleri dolar.

Santoş’un intikamı! Mena ve Vikram eve döndüklerinde Santoş hiçbir şey çaktırmaz. Mena büyükannelerinin iyileştiğinin o yüzden döndüklerini söyler. Ona şişelerce kan verdiğini bu yüzden yorgun olduğu yalanını atar. Santoş tüm bunlara inanıyormuş gibi yapar. Hatta Mena’ya yiyecek getirterek onu mutlu bile eder.

Tüm bu durum Sandiya’nın hiç hoşuna gitmez. Evdeki huzurun bozulacağını düşünür. Mena’nın yalanlarına inanıyormuş gibi yapan Santoş’un diğer hedefi Vikram olur. Vikram’ın odaya götüren Santoş kutsal kitabı getirir. Oğluna tüm gerçeği anlatmasını ister.

Vikram gerçeği itiraf etti! Santoş’un ortaya kutsal kitabı koyması Vikram’ı köşeye sıkıştırır. Üstüne Vikram’ın tüm bu yaptıklarından pişman olması da onu gerçekleri anlatmaya iter Vikram yıldönümü için yalan söylediklerini, büyükannenin hasta olmadığını anlatır. Ancak Santoş’un asıl amacı bu değildir. Onun asıl varmak istediği yer Mena’nın onu içeri attıran planıdır. Tüm bu gerçekleri Vikram’a tek tek anlatır. Mena’nın kardeşi ile işbirliği yaptığı planı Virkam’ın suratına çarpar. Bu yapılan planın içinde Vİkram’ın da olduğunu ima eder. Vikram tüm bunları bilmediğini söyler. Böyle alçakça bir şeye asla ortak olmadığını, bunu bilse bir dakika dahi Mena ile evli kalmayacağını söyler. Bu öfkeyle odadan çıkan Vikram, Mena’yı hedef alır. Snadiya son anda Mena’yı Virkam’ın elinden kurtarır. Tüm olup bitenleri Suraj’da öğrenir. Mena yine inkar etmeye başlar. Okuma yazma bilmediğini, kendisinin şikayet edemeyeceğini haykırır. Santoş Sandiya’nın tüm gerçekleri çözdüğünü dile getirirken, Mena Snadiya’yı hayatını mahvetmekle suçlar.

Mena hamile çıktı! Santoş, Mena’yı susturur. Kardeşi ile yaptığı tüm planı anlatır Ayrıca büyükannesine şişelerce kanda verdiğini söyleyerek onunla dalga geçer. Mena, Santoş’un sözleri karşısında afallar ve neye uğradığını bilemez. Mena’nın yalvarmaktan başka çaresi kalmazken Santoş onu evden kovar. Sandiya bu cezaya karşı çıksa da Santoş kararlıdır.

Ancak Mena’nın hamile olduğunu açıklaması işleri değiştirir. Santoş buna inanmasa da Mena’nın bayılması ve doktorun gelişiyle gerçek teyit edilmiş olur. Santoş Mena’yı kovmaktan vazgeçer. Tüm bu yaşananlardan sonra Santoş’un Sandiya’ya bakışı tamamen değişir. Ona yaptıkları için pişman olur. Santoş artık her fırsatta Sandiya’ya iyi ve öğretici bir kaynana olur.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 46. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 46. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 47. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.