Can Yoldaşım 48. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 48. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 48. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 48. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 48. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 48.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj evliliklerinden bu yana ilk kez aynı yatakta uyumuştu. Ayrıca Sandiya yemek yarışmasına katılma fikrini ev halkına anlatmıştı. Can Yoldaşım 48.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya yarışmaya katılmakta kararlı! Sandiya’nın yarışma fikri başta Mohit olmak üzere büyük eleştiriler alır. Mohit yüzlerce deneyimli aşçının katıldığı bir yarışmaya Suraj’ın başvurmasını saçmalık olarak görür. Bile bile rezil olmanın bir anlamı yok der.

Ancak Sandiya farklı düşünüyordur. Suraj’ın turistin pasaportunu bulması, sonrasında turistin gelip bu Suraj’ın tatlılarını tatması ve yarışma hakkında bilgi vermesi. Sandiya için tüm bunlar tesadüf değil bir işarettir.

Sandiya iş başında! Sandiya’nın bu istekliliği Arun ve diğerleri tarafında da karşılık bulur. Onalar da Suraj’ı destekler. Tüm bu desteklere rağmen Suraj katılmaya yanaşmaz. Onun katılmama isteği tamamen özgüvensizliğindendir ayrıca İngilizcede bilmiyordur.. Tabi Sandiya özgüveni tekrar sağlama konusunda da bir yol bulacaktır.

Herkes işlerine dağılırken Suraj’ın aklında tek bir şey vardır. Yarışmaya katılmayı istemediği için Sandiya’yı üzmüş olabileceği. Suraj bunu Sandiya’ya sorar. Sandiya üzüntüsünün geçtiğini dile getirir. Ayrıca Suraj ile bir oyun oynar. Bu oyun uyumadan rüya görebilmektir. Suraj yarışmaya katılacak! Sandiya aslında rüyadan çok Suraj’ın hayal kurmasını sağlamak ister. Suraj o kadar tek düze yaşıyordur ki hayal kurmayı dahi unutmuştur. Sandiya ona yarışmaya katıldıklarını ve yarışmayı izleyen ailesini düşünmesini ister. Suraj’ın zaferiyle herkesin nasıl mutlu olduğunu görmesini. Suraj tüm bunları hayal edince mutlu olur.

Sandiya’nın bu hareketi işe yarar. Suraj’ın özgüveni tekrar yerine gelir. Hayal kurmanın ve hayalleri başarmanın hissini yakalayan Suraj yarışmaya katılacağını söyler. Bunun üzerine Sandiya dil konusunda Suraj’a yardım eder. Ona temel İngilizce kelimeleri öğretir.

Suraj’ın cesareti kırıldı! Ancak Suraj’ın bu hevesi geçmişte yaptığı bir cahilliğinin ortaya çıkmasıyla kırılır. Suraj’ın Sandiya’ya hediye olarak aldığı kitap tekrar ortaya çıkar. Suraj bunun diyabet kitabı olduğunu anlar. Sandiya’ya çok alakasız bir hediye aldığını öğrenir. Cehaleti ile yüz yüze gelmek moralini bir hayli bozar.

Suraj’ın bu sessizliği Sandiya’nın hemen dikkatini çeker. Sandiya neler olduğunu sorarken Surja kitap aldığında yaşadıklarını anlatır. Dil bilmediği için oldukça küçük duruma düşmüştür. Bu durum yarışmaya yarışmaya fikrini olumsuz etkiler.

Santoş baskı konusunda kızgın! Suraj’ın fikri tekrar değişirken Sandiya onu ikna etmek için uğraşır. İkili bu sefer gizlice Chotu aracılığıyla mektuplaşırlar. Tabi bu mektup yanlışlıkla Santoş’un eline geçer. Santoş, Sandiya’nın Suraj’ı yarışmaya zorla ikna etmek istediğini düşünür. Bu yüzden Santoş, Sandiya’ya kızar! Bu arada konağa bir görücü gelir. Görücü Mena’nın kardeşi için bilgi topluyordur. Santoş’a kızı sorarken Snatoş yaşadıkları iftira olayını anımsar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 48. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 48. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 49. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.