Can Yoldaşım 51. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 51. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 51. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 51. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin yayınlanan 51.bölüm özetinde Suraj Singapur’da düzenlenecek finallere katılmayı başarmıştı. Bu yolculuk için hazırlıklar yapılırken Menakşi gizlice Sandiya’nın pasaportunu çalar. Can Yoldaşım 51.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya’nın Suraj’a hediyesi! Menakşi’nin pasaportları çaldığında herkes habersizken Santoş’un gelen komşuları onunla alay etmek ister. Santoş Singapur’a gitmek ile övünürken komşular İngilizce bilmeden nasıl orada yarışacaklarını sorar. Santoş bu duruma bozulurken Suraj oraya gelir. Suraj kadınlara İngilizce konuşarak cevap verir ve onları bozar.

Misafirler Suraj’ın İngilizceyi Sandiya’dan öğrendiğini söyler. Santoş oğlunun öğrenmeye açık biri olduğunu dile getirerek ona övgüde bulunur. Diğer yandan Suraj, Sandiya’nın yanına giderek ona hazırlıkları sorar. Sandiya her şeyin hazır olduğunu söyler.

Suraj hediyesini beğendi! Bu arada Suraj’a saatin kaç olduğunu sorar. Suraj duvara bakar ancak saat durmuştur. Sandiya bu durumu fırsat bilerek Suraj’a hediyesini takdim eder. Yarışmada zamanı iyi yönetebilmek ona büyük avantaj sağlayacaktır.

Suraj Sandiya’nın aldığı kol saatini çok beğenir. Ona saat için teşekkür eder.  İkili arasında yine aşk rüzgarları eser. Sandiya ve Suraj’ın yanı sıra Santoş’ta hazırlanır. Santoş Arun’dan pasaportları ister. Arun ona belgeleri uzatırken ikili Sandiya’nın pasaportunun kayıp olduğunu fark etmez. Ertesi günde tüm ev halkı hızlıca hazırlanmaya başlayınca kayıp pasaport olayı yine fark edilmez. Pasaport kayıp! Bu durumu fark eden Sandiya olur. Bavul yere devrilince Sandiya pasaportları içine yerleştirir. Aralarında bir pasaportun olmadığını fark eder. Santoş Chavvi’ye kızarken Sandiya gözyaşları dökmeye başlar. Santoş kimin pasaportunun kayıp olduğunu sorar.

Sandiya gözyaşları içinde Santoş’un pasaportunun olmadığını söyler. Herkesten çok bu duruma Menakşi şaşırır. O Sandiya’nın pasaportunu çaldığını zannetmiştir. Santoş durumu toparlar. Sandiya’nın gidecek olmasının iyi olduğunu, orada herkesi koordine edeceğini açıklar. Suraj ve diğerlerini ikna ederek yola çıkmalarını sağlar.

Menakşi çok pişman! Tüm bu yaşananlara sebep olduğu için Menakşi kendine kızar. Sandiya yerine kendi gitmek isterken işler tam tersine dönmüştür. Santoş onun başına almış Suraj ve Sandiya ise adeta balayı tatiline gidiyor gibi olmuştur.

Mena bu yüzden koşarak hemen kitapları verdiği satıcıya gider. Satıcıdan hemen ona verilen eşyaları geri vermesini ister. Satıcı eşyaları gönderdiğini söylerken Mena eşyaları bulma karşılığında ona para vereceğini söyler. SurYa ve Arun yola çıkarken Mena eşyaların içinde pasaportu deli gibi arar. Sonunda da bulmayı başarır. Koşarak gitmeden aileyi yakalar ve Santoş’a pasaportunu vererek onu da yollamayı başarır.

Uçak yolculuğu ve yarışmaya varış! Aile hep birlikte havaalanına gider. Uçağa binerlerken Arun oldukça korkar. Tüm bu korkuya rağmen uçak yolculuğu başarıyla gerçekleşir. Ancak Singapur şehri Santoş ve Arun için hiçte alışıldık değildir. Bu sefer de Santoş modern tuvaletlerde sorun yaşar. Tuvaleti kullanmakta zorlanır ve oradaki insanlar tarafından suçlanır. Hintli olduğu içinde hakarete uğrar. Durumu fark eden Sandiya bu kadına ağzının payını verir. Hintliler yaşlı insanalara saygısızca davranıp onlara hakaret etmez der. Bu durumdan sonra aile otele gider. Devasa otel herkesin gözünü kamaştırır.

Yarışma başlasın! Otele yerleştikten sonra ilk yemek yarışması günü gelir. İlk günkü yarışmada katılımcılar en sevdiği yemekleri yapacaklardır. Santoş, Suraj’dan jalebi yapmasını ister. Suraj’ı jalebi yapımında kimsenin yenemeyeceğini düşünür. Suraj tatlı yapımına başlarken set ve ocak ona yabancı gelir. Suraj gazlı ocak yerine elektrikli ocak ilk defa görmüştür. Suraj oldukça farklı bir ortamda yemek yapmaktan endişelidir. Sizce Suraj’ın jalebileri bu etabı geçmesini sağlayacak mı?

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 51. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 51. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 52. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.