Can Yoldaşım 54. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 54. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 54. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 54. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 54. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 54.bölüm özetinde Suraj’ın kolu bir anda felç olmuş ancak bu zor durumu Sandiya çözmüştü. Sandiya’nın bu desteğinden sonra kendine gelen Suraj ise yarışmada hünerini göstermişti. Can Yoldaşım 54.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya Suraj’ı kıskanıyor! Suraj’ın zaferine en çok sevinene Sandiya olur. Onu bu noktaya kadar desteklemiş ve başarılı olduğunu görmüştür. Sandiya o derece mutlu olur ki yoldan geçenlere dahi Suraj’ın başarısını anlatır.

Suraj ise ona bu kadar güvenen Sandiya için bir sürpriz yapmaya karar verir. Suraj’ın sürprizi Sandiya için güzel bir elbise almak olur. Mağazada elbise seçen Suraj’a kadın bir satıcı yardımcı olur. Ancak satıcı Suraj’ın yabancı dil anlamadığını fark eder. Ona sarılarak bunu alan kızın çok sevineceğini anlatmaya çalışır. Sandiya uzaktan Suraj’a sarılan bir kadın olduğunu görünce şoke olur.

Rajkumar’ın hedefi ne? Diğer tarafta Rajkumar ise yine farklı işler peşindedir. Elinde bir harita alan Raj onu inceler. Bu arada dükkana Mena girince Raj hemen haritayı saklar. Mena kız kardeşini övmeye başlar. Onun burada en güzel 2. Kız olduğunu söyler. En güzel birinci kız elbette kendisidir. Ancak Mena’nın düşüncesinin tam tersi Raj onun kız kardeşine hiç yanaşmaz. Tam tersi Rajkumarın gözü Chaturi’dedir.

SurYa çiftine geri dönersek Sandiya öfke içindedir. Arkasına dahi bakmadan mağazadan çıkar. Suraj Sandiya’nın durumu yanlış anladığını fark eder. Elinde poşetlerle onu kovalar. Yaşanan yanlış anlamayı açıklamak ve Sandiya’ya aldığı elbiseyi vermek ister. Sandiya çok kızgın! Suraj ne kadar uğraşsa da Sandiya çok kızgındır. Onu başka bir kadına sarılırken görmüştür. Suraj’ın yüzüne dahi bakmaz. Akşam düzenlenecek baloda da Sandiya’nın tavrı değişmez. Suraj onun ilgisini çekmek için kravatını bozar. Sandiya kravatı tekrar bağlasa da Suraj’a yüz vermez. Aslında Sandiya’nın öfkesi geçmiştir ancak Suraj’ın burnunu sürtmek hoşuna gider.

İkili balo salonuna girdiğinde herkes dans ediyordur. Sandiya’nın burun kıvırmaları devam ederken bir kadın Surja’ı dansa götürür. Sandiya bu duruma kızmaz aksine eğlenir ancak Surja’a tam tersi şekilde davranır. Suraj kadından kurtulduktan sonra Sandiya’nın yanına yine gelir. Kendini affettirmek ister. Neyse ki Sandiya bu oyunu daha fazla sürdürmez ve gülmeye başlar. Suraj ona aldığı hediyeyi teslim eder. İkili çok mutludur.

Romantik dans başlasın! Bu arada Santoş Tejj geleneği nedeniyle eşi için oruç tutmuştur. Santoş buu anlatırken herkes onu dinler. Hint kadınlarının ne kadar özverili olduğu konusunda övgüler alır. Arun tatlı getirerek Santoş’un orucunu açar. Ardından balo kaldığı yerden eğlenceyle devam eder.

Suraj ve Sandiya tereddüt etselerde etraftakilerin yardımıyla ikili kendilerini pistte bulur. Suraj ve Sandiya romantik şekilde dans ederler. İkili dans konusunda pek iyi olmasalar da bu anlar çok romantiktir. Danslarıyla adeta etrafındakileri büyülerler.

Santoş sarhoş oldu! Bu güzel an Sandiya’nın topuğunun kırılmasıyla bozulur. Sandiya bileğini kötü şekilde incitir. Suraj onu kucağına alarak taşır ve ayağına ilk müdahaleyi yapar. Bu arada Santoş ise balodaki çikolataları çok sevmiştir. Epey bir çikolata yiyen Santoş Arun’u çift görmeye başlar.

Kısa süre sonra çikolataların likörlü olduğu ortaya çıkar. Santoş’un sarhoş hali yüreğindekileri ortaya dökmesini sağlar. Santoş Sandiya hakkındaki tüm düşüncelerini anlatır. İlk başta ona ön yargılı olduğunu ancak Sandiya’nın yaptıklarıyla bunu yıktığını söyler. Sandiya ve Suraj bu durumdan çok mutlu olurlar. Alçak Maithi! Bu arada Suraj’ın yarışmadaki rakibi Maithi ise alçakça bir planla Suraj’ı diskalifiye etmeye karar verir. Santoş’u kullanarak planını devreye sokar. Santoş’a jüri üyelerine tatlı hediye etmesini tavsiye eder. Maithi’nin amacı bu tatlıları rüşvet olarak lanse etmek ve Suraj’ı diskalifiye kılmaktır. Neyseki Sandiya araya girerek bu durumu önler. Başarısız olan Maithi ise bu duruma öfkelenir.

Ancak Suraj ve ailesini bekleyen asıl sorun bundan çok başkadır. Yemek yarışmasında verilen malzemelerin içinde tavuk vardır. Suraj ve ailesi vegan olduğu için tavuk yapmayı reddeder. Jüri ise onlardan bir karar vermelerini ister. Ya yemeği tavuklu yapacaklardır. Ya da diskalifiye olacaklardır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 54. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 54. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 55. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.