Can Yoldaşım 56. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 57. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 56. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 57. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 56. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 56. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 56.bölüm özetinde halk oylaması gerçekleşmiş ve Suraj yarışmada vegan yemekler yaparak devam etmişti. Bir sonraki etapta gözleri kapalı şekilde yarışan Suraj kazanarak ona verilen bu desteği karşılıksız bırakmamıştı. Can Yoldaşım 56.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj büyük finalde yarışacak! Suraj’ın gözleri kapalı şekilde yarışmada birinci olarak büyük finale katılmayı da garantiler. Santoş, Arun, Sandiya hepsi çok mutludur. Aynı şekilde Suraj’da bu başarısı ve özgüveniyle oldukça iyi hissediyordur. O da sinsilikler yapan Maithi’de Suraj’ı tebrik eder. Suraj’a dünyanın en iyi aşçılarından birisini diyerek övgüde bulunur.

Bu güzel gelişmeler elbette Suraj ve Sandiya arasında da yakınlaşmayı artırır. Santoş başım ağrıyor diyerek otele gitmek ister. Santoş’un amacı ikiliyi biraz başbaşa bırakmaktır. Suraj ve Sandiya şehirde beraber gezintiye çıkarlar. İkili bir fotoğrafçıya girerek hatıra fotoğrafı çekmek isterler.

Sandiya hayalindeki üniformayla! Stüdyodaki kıyafetlere bakan Sandiya’nın ilgisini hemen polis kostümü çeker. Sandiya kostümü giyip dışarı çıkar. Suraj bu kıyafetlerle Sandiya’nın gerçek bir polisten farksız olduğunu dile getirir. Sandiya ise babası ile olan geçmiş anılarına dalar. Ona verdiği sözü hatırlar. Fotoğrafçıdan çıkan ikili meydanda yürürken bir evlenme teklifine şahit olurlar. Bu duru çiftimizi etkiler. Sandiya ve Suraj birbirlerini ne kadar sevdiklerini hissederler. İkili arasında yine romantik aşk kıvılcımları yaşanır.

SurYa aşkını itiraf etti! Bu romantik anlar devam ederken ikili birbirine aşklarını itiraf eder. Sandiya itiraf etmede biraz utanır ve kaçar. Ancak Suraj onu kolayca bulur. Sandiya’da Suraj’a onu sevdiğini söyler. İkili birbirine sımsıkı sarılır. Bu anları kesinlikle kaçırmamalısınız.

Bu romantik ve güzel anları bir kenara bırakırsak büyük final heyecanı Suraj’ı sarmaya başlar. Sandiya’nın Suraj’a güveni tamdır. Ona sarılarak motive eder. Diğer yandan Santoş ve Arun’da oğullarıyla gurur duyarlar. Suraj’ı kutsarlar.

Rajkumar kim? Büyük final için herkes ekran başına kitlenirken diğer tarafta Chaturi ise art arda şaşkınlıklar yaşar. Rajkumar’ın onlara söylediği yalanları bir bri tespit eder. Raj’ın geldiğini söylediği köyden biriyle karşılaşan Chaturi kadının Raj’ı tanımamasına şaşırır. Rajkumar’ı daha yakından incelemeye ve takip etmeye karar verir. Büyük finalde ise yeni yarışma kuralları açıklanır. Katılımcılar puanlarına göre malzemeler seçecektir. Suraj en düşük puana sahip olduğu için en son seçimi o yapacaktır. Suraj yeterli malzeme seçememekle karşı karşıya kalır.

Kim kazanacak! Ayrıca yarışma alanından Sandiya ve diğerlerinin de çıkartılması Suraj’ı yine paniğe sokar. Hem malzeme seçimleri hem de Sandiya’nın olmayışı onu gerer. Suraj kendini toparlar ve malzemelerin olduğu sepetleri alır. Sona kalmasının kötü avantajı malzemelerde ortaya çıkar. Suraj meyveler, un ve şekerden oluşan oldukça az bir malzeme seçmiştir.

Diğer yarışmacılar oldukça iyi malzemelerle başlarken Suraj ne yapacağını düşünür. Sandiya’nın farklı kültürlerin karışımı sözlerini hatırlayan Suraj yeni bir tarif dener. Sandiya ve Santoş Suraj’ın bu fikrini takdir ederek onu desteklerler.

Suraj hamuru iyice hazırlar. Fırınlar. Yaptığı şurupla da güzel sos hazırlar. Suraj’ın yemeği oldukça iyi gözükür. Tek sorun yaptığı bu yeniz füzyon yemeğin tadının nasıl olacağıdır? Suraj oldukça iyi ilerlerken yanında yarışan Mathie için işler ise kötüye gider. Mathie’nin imdadında ise Suraj koşar. Suraj her şeye rağmen yine iyi yürekliliğini korur. Tüm yarışmacılar yemeklerini tamamlar. Suraj için işler çok iyi gitse de ilk kez yaptığı bu farklı tarifin tadı merak konusudur.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 56. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 56. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 57. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.