Can Yoldaşım 57. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 58. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 57. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 58. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 57. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 57. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 57. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin  57.bölüm özetinde Suraj finale kalmıştı. Malzeme seçimlerinde en az ürüne sahip olan Suraj, bu olumsuz duruma rağmen iyi bir yemek yapmayı başarır. Jüri yemek tadımlarına geçerken heyecanlı bir bekleyiş vardır. Can Yoldaşım 57.bölüm özeti devam ediyor.

Finali kim kazanacak? Jüri tadımlara ilk yarışmacı ile başlar. Tadımı yapan jüri yemeği beğense de aşırı pişme sorunları olduğunu söyler. Jürinin ikinci tadım yapacağı kişi Suraj olur. Jüri Suraj’a yemeğini açıklamasını söyler. Suraj’ın İngilizcesi çok iyi olmadığı için devreye Sandiya girer. Sandiya yemeği açıklar. Suraj’ın Hint ve Batı kültürünü füzyon yaptığını söyler. Bunu meyvelerle doldurduğunu anlatır.

Suraj’ın bu fikri jürinin hoşuna gider. Suraj burada yaratıcılığını konuşturmuştur. Jüri tadım yaptığında ise daha da hayran kalır. Suraj’ın yaptığı bu yemek tek kelimeyle harikadır. Jüri Suraj’ın ardında Maithi’nin yemeğini tadar. Yemek iyi olsa da yanık kokusu oldukça rahatsız edicidir.

Mena bela fabrikası! Diğer tarafta ise Mena yine işleri karıştırır. Mena resmen bela dağıtır. Chaturi, Rajkumar konusunda Mena’yı uyarmak ister. Mena ise bunu duymamazlıktan gelmek ister. Raj ile kardeşini evlendirmeyi kafaya koymuştur. Chaturi, Santoş’un numarasını Mena’dan almak isterken ikili itişmeye başlar. Bu itişme esnasında Mena, Chaturi’yi tepelikten yere düşürür. Onu öldürdüğü için korkmaya başlayan Mena yine başını belaya sokmuştur.

Suraj kazandı! Yarışmaya geri dönersek jüri tadımını yapmış ve karar için gelmiştir. Puanlamalar açıklanır. İlk yarışmacı aldığı 7’şer puanlarla iyi bir başlangıç yapamaz. İkinci sırada Suraj ise heyecanla bekler. Jüri Suraj’ın puanını açıklayan herkes sevinç içinde kalır. Suraj tüm yarışmacılardan tam puan alır. Son olarak Maithi’nin puanı açıklanır. Herkes heyecanla sonucu bekler. Jüri Maithi’ye de düşü puan verir. Yanık kokusu yüzünden yemeği beğenilmemiştir. Maithi’nin puanının açıklanmasıyla Surja’ın zaferi de ilan edilmiş olur. Jüri hem ekran başındakilere hem de stüdyodakilere Suraj’ın zaferini ilan eder.

Suraj suçlanıyor! Bu sevinç anında jüri başkanı bayılır. Doktorlar hemen onu kontrol ederler. Jüri üyesi kameraları kontrol eder. Maithi’nin yemeğini incelediğinde içine kullanılmaması gereken bir ürün tespit eder. Kameralarda bu ürünü Suraj Matihi’nin yemeğine dökmüştür. Suraj bunu Maithi’nin isteği üzerine yaptım dese de jüri onu Maithi’nin yemeğini sabote etmekle suçlar. Bu durumu fırsat bilen Miathi’de suçlamalara destek çıkar.

Bu arada Mahalle ise bayram yeridir. Davullar, zurnalarla Suraj’ın zaferi kutlanır. Tek endişeli olan kişi Mena’dır. Chaturi’nin uçurumdan düşmesine sebep olmuştur. Mena, Chaturi’nin nerede olduğuna yönelik soruları ise geçiştirir.

Suraj’ın masumiyeti kanıtlanacak mı? Chaturi’nin akıbeti Mena tarafından saklanırken Suraj ise oldukça zor duruma girer. Maithi fırsat bu fırsat diyerek Suraj’a demediğini bırakmaz. Onu bilinçli olarak sabote etmekle suçlar. Suraj’ın hırs için bunları yaptığını, kendini ve halkını rezil ettiğini iddia eder. Jüride ona katılır. Polisin çağrılarak Suraj’ın tutuklanmasını ister.

Bu haberin ekranlarda yayınlanmasıyla beraber Suraj’a yönelik algı tamamen değişir. Onu destekleyen halk bu sefer kötülemeye başlar. Kendi itibarlarını kirlettiğini öne sürerler. Sandiya suçluyu buluyor! Tüm bu durumu düzenleme işi yine Sandiya’ya kalır. Sandiya kamera kayıtlarını izler. Onları karşılaştırır. Kameradaki Detayları on plana çıkarır. Tüm bu incelemeler sonunda Maithi’nin şeytani planını çözer. Maithi bu durumu inkar etse de kasetler kanıt niteliğindedir. Maithi sonunda suçunu itiraf eder. Sandiya övgüleri alır. Jüri bu derece detaylı bir inceleme yapışından dolayı Sandiya’ya hayran kalır. Suraj ödülünü alır, Maithi sie yaptığından pişman olarak ondan özür diler.

Diğer tarafta Mena ise kabuslar görür. Chaturi’nin uçurumdan düşmesiyle suçun üstüne kalacağını zanneder. Mena ne yapacağını kara kara düşünür.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 57. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 57. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 58. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.