Can Yoldaşım 58. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 59. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 58. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 59. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 58. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 58. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 58. bölüm özeti

Can Yoldaşım’da bugün Suraj yarışmada finale kalmayı başarır. Methi’nin tuzağına düşen Suraj’ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Ekranların sevilen Hint dizisi Can Yoldaşım 25 Eylül Cumartesi günü yayınlanan son bölümü 57. bölümüyle izle7.com’da. Sandiya Suraj’ın aşk itirafı karşısında büyük bir şok yaşar. Suraj’ın kendisini sevdiğini öğrenen Sandiya çok mutlu olur. Suraj ise onun duygularından emin olmak ister. Sandiya Suraj’a bir sürpriz hazırlar ve duygularını açar. Öte yandan yarışmada finale gelindiğinde Suraj ve ailesi büyük bir gerilim yaşar. Suraj’ın rakiplerinden olan Methi ona büyük bir tuzak kurar. Yarışmanın sonunda Suraj’ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Can Yoldaşım 58.bölüm özetinde Suraj büyük finallerde iyi bir şekilde yarışmış ve kazanmıştı. Ancak uğradığı iftira onu zor duruma sokmuştu. Neyse ki Sandiya, Suraj’ı bu zor durumdan kurtarmayı başarmıştı. Can Yoldaşım 58.bölüm özeti devam ediyor.

Ekip zaferle döndü! Yarışmanın zaferle bitişiyle birlikte ekip eve geri döner. Dönüşte büyük coşkulu bir kalabalık onları karşılar. Suraj’ın başarısı herkesi gururlandırmıştır. Santoş’ta bu durumdan dolayı epey kabarır. Oğlunun başarısından dolayı çok gururludur. Sandiya ve Suraj kutsanır. Bu arada Suraj’ın rakibi olan Brandon’da onlarla gelmştir.

Ekibin gelişinden tek tedirgin olan Mena’dır. Çünkü Chaturi sırra kadem basmıştır. Chotu, Mena’ya Chaturi’yi sorar. Mena onun köye gittiği yalanını uydurur. Ancak her an suçunun açığa çıkacak olmasından dolayı endişelidir.

Sandiya’ya övgüler! SurYa için övgüler devam ederken elbette en büyük payı Sandiya alır. Sandiya, Suraj’a desteği konusunda komşular tarafından takdir toplar. Bu arada Santoş’ta Chaturi’nin yokluğunu fark eder. Onun nerede olduğunu sorar. Mena annesi hastaydı yanına gitti der. Santoş Mena’nın köylüsü olan birinden numara alır. Sandiya numarayı yazıp çantaya atarken Mena çok endişelenir. Telefon edilirse yalanı ortaya çıkacaktır.

Diğer yandan Vikram’ın gözü yarışmada kazanılan paradadır. Vikram paranın nerede olduğunu merak eder. SUraj hesabına aktarılacağını söyler. Bunun üzerine herkes hayallere dalar. Mohit bisiklet, Chavvi araba, Mena altın ister. Herkesin aksine Sandiya ise paranın yetim çocuklar için harcanmasını söyler. Suraj’da Sandiya’yı destekler. Sandiya’yı üzen olay! Bu arada Vikram telefon eder. Polislerin Suraj için bir tören düzenlediğini söyler. Bu haber Rajkumar ve Mena’yı tedirgin eder. Raj kimliğinin deşifre olmasından Mena ise Chaturi konusunda endişelenir. Bu arada Surja’ın resminin gazeteye basılışı da herkesi mutlu eder. Aile gazetelerin satın alınıp herkese gösterilmesini isterler.

Bu durum ikiliyi geçmişte olan bir olaya götürür. Bu olay Sandiya’nın sınavlarda başarılı olduğunda resminin gazetede yayınlanmasıdır. Tüm aile o zaman bu durumla ilgili nefret duyarken konu Suraj olunca mutludurlar. Suraj bu tatsız olaydan dolayı Sandiya’dan özür diler. Sandiya tüm bunun geçmişte kaldığını söyler.

Suraj ve Sandiya’nın sürprizleri! Nitekim ikilinin birbirlerine yaptığı sürprizde bunun kanıtı niteliğindedir. Sandiya, Suraj’a gözlerini kapattırıp onun gazetede çıkan ödül fotoğrafını duvara çerçeveletir. Aynı şekilde Suraj’da Sandiya’nın gözünü kapatıp onun gazetede çıkan resmini çerçeveletir. İkilin birbirlerine yaptığı bu jest oldukça hoştur.

Bu arada Sandiya’yı yine geçmişe götüren bir şey olur. Sandiya gazetede terör saldırılarıyla alakalı yazılar görür. Geçmişte ailesini kaybettiği o kötü anları hatırlar. Bu habere dikkat eden biri daha vardır. O kişi ise Rajkumar’dır. Raj’da dikkatle terör haberlerine göz gezdirir.

Mena panik içinde! Polislerin düzenlediği törende ise Mena oldukça endişelenir. Polisleri gördükçe sanki yakalanacağını zanneder ve korkar. Mena’nın bu endişeli halinin yanı sıra Suraj’a polisler minik bir plaket verirler. Onu başarısından dolayı kutlarlar.

Övgüleri alan sadece Suraj olmaz. Sandiya’da gerek eğitimi gerekte Suraj için yaptıklarıyla övgüleri hak eder. Bu arada Sandiya’nın eski bir öğretmeni de oradadır. Santoş ile Sandiya hakkında konuşurlar. Öğretmen Sandiya’ın ne kadar zeki bir öğrenci olduğunu anlatır. Bu arada konuyu polislik eğitimine getirir. Ancak Sandiya her seferinde bu konuyu değiştirir.

Rajkumar aranan bir terörist! Öğretmen Sandiya’yı yalnız yakalayarak konuyu neden değiştirdiğini sorar. Sandiya artık evlendiğini ve önceliklerinin değiştiğini söyler. Bunun üzerine öğretmeni kendinden örnek verir. İki çocuğu olmasına rağmen o kariyerine de devam ediyordur. Sandiya’nın da hayallerinden vazgeçmemesini öğütler.

Bu arada polis subaylarından birine telefon gelir. Sandiya durumun ciddi olduğunu hemen anlar. Bunun gazetedeki haberle ilgisinin olup olmadığını sorar. Subay bu aralar dikkat etmelerini ve birilerinden şüphelenirse derhal polise haber vermelerini öğütler. Ancak Suraj Raj ile subayı tanıştırınca bu durumun ne kadar kritik olduğu anlaşılır. Raj bir başka konuda oldukça imalı sözler söyleyerek resmen herkesle alay eder. Bazen önemli olan şeyler gözümüzün önünde de olsa göremeyiz der.

Diğer yandan Sandiya’nın Suraj’a vereceği hediyenin ne olacağı ikili arasında konuşulur. Sandiya ne hediye vereceğini bulamazken ikilinin romantik yakınlaşması, ve aşk sözcükleri ortamı oldukça ısıtır. Sandiya’nın hediyesi çiftimizin ilk ciddi yakınlaşması olacak gibidir.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 58. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 58. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 59. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.