Can Yoldaşım 59. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 60. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 59. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 60. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 59. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 59. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 59. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 59.bölüm özetinde Suraj ve Sandiya arasında romantik yakınlaşmayla bölüm bitmişti. Raj Kumar’ın terörist olduğunu öğrenmiş, Chaturi’nin akıbetini ise henüz öğrenememiştik. Can Yoldaşım 59.bölüm özeti devam ediyor.

Chavi’nin yalanı ortaya çıktı! Sandiya aşağı inip misafirle ilgilenirken gerçek ortaya çıkar. Chavi tüm tören boyunca öğretmeninden saklanmayı başarmıştı. Ancak bu sefer yakalanır. Misafir hanımın Chavi’nin öğretmeni olması Santoş’un hemen ilgisini çeker. Kızının öğretimini sormaya başlar

Bu esnada Vhavi bir şekilde ortamdan sıvışmayı dener. Chavi’nin bu girişimi başarısızlıkla sonuçlanırken öğretmen gerçekleri anlatır. Santoş şoke olur. Chavi’nin geçen sene okulda başarısız olduğunu öğrenmiştir. Chavi bunu herkesten saklamıştır. Yalanı ortaya çıkınca da hemen üstte çıkmaya çalışır. Mohit’in, Sandiya’nın herkesin yalan söylediğini bu yüzden kendisinin de yalana başvurduğunu dile getirir. Santoş kızının bu sözlerine çok kızar.

Sandiya’nın çözüm önerisi! Ancak Chavi’nin uslanmaya niyeti yoktur. Gelecek yıl okulunu bitirince başlarından gidecektir. Chavi ayrıca Santoş’un Sandiya’ya ayrımcılık yaptığını bile iddia eder. Chavi her ne kadar Sandiya’ya bu tarz ithamlarda bulunsa da onu kurtaracak fikir yine Sandiya’dan gelir. Sandiya 4 gün sonra sınavların olduğu, üstten ders alarak sınavları geçerse okulunu yine aynı sürede bitirebileceğini anlatır. Tabi Chavi bu sınavı geçebilirse!

Fikrin sahibi olan Sandiya Chavi’yi çalıştırmaya başlar. Ancak bu kızı ders çalıştırmak bile oldukça zordur. Suraj onlara kahve getirirken Chavi bir şekilde ders çalışmaktan kaçma yolu arar. Sandiya ise dört gün sonra olacak sınavlardan iyi puan alması için Chavi’yi zorlamaya kararlıdır. Raj Kumar aranıyor! Sandiya ve Chavi dersle uğraşırken Hindistan polisi ise ülkeye sızan teröristlerin peşindedir. Bunlardan biri Anurag’dır. Anurag’ın polis kayıtlarındaki resmi Raj’ın ta kendisidir. Polis bu teröristlerin çok iyi kamufle olabildiğine değinir.

Konakta ise Sandiya ilginç bir bilgi edinir. Bu bilgiyi edinmesine sebep olan Brandon’dur. Bilgisayarını açan Brandon internet bağlantısı görür. Suraj’dan WİFİ şifresini ister. Sandiya internet bağlantılarının olmadığını söyler. Ancak WİFİ ağının kendi evlerine yakın bir yerden gelmesi onu şüphelendirir. Bu esnada Raj Kumar bilgisayarını Suraj’ın dükkanında kullanmaktadır.

Chaturi Nerede? Bu arada Chaturi’nin akıbeti ise hala bilinmemektedir. Mena bu yüzden korkun rüyalar görmeye devam eder. Sandiya’nın onu ifşa ettiğini görüp korkarak uyanır. Sandiya karşısında dikkatli olması gerektiğini düşünür. Nitekim Mena bu konuda haklıdır. Sandiya gördüğü bu WİFİ ağını araştırmaya başlar. Öncelikle Chotu’ya yakınlarda leptop görüp görmediğini sorar. Ayrıca çevrede internet kafelerin olup olmadığını da düşünür.

Sandiya Suraj’ın dükkanına gittiğinde ise Raj’a ait bir televizyon görünce şaşırır. Parçalanmış halde bulunan bu televizyonun ne olduğunu sorar. Raj bir tanıdığının televizyonunu tamir ettiğini söyler. Ancak işin aslı öyle değildir. Raj TV parçalarını bomba yapımında kullanıyordur. Raj Sandiya’nın onunla ilgili gerçekleri anlayıp anlamadığı konusunda endişelenir.

Raj Kumar kötülük peşinde! Chaturi’nin ortalıkta olmaması ev işlerinin Sandiya’ya kalmasına sebep olur. Sandiya ev işlerinde bir hayli zorlanır. Chaturi’ye ulaşmak istese de bir türlü başarılı olamaz. Mena bu durumu sürekli saklamaya çabalar. Diğer tarafta tüm aile geleneksel olarak yapılacak poja töreni için hazıralnır. Tüm ekip Vişnu tapınağına gidecektir. Tapınağa gelenlerden biride Raj olur. Tapınak çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınsa da Raj oldukça tehlikeli biridir. Güvenliği yalanları ve rahat tavrıyla kolaylıkla atlatmayı başarır. Güç odasına girerek yapacağı terör saldırısını planlar.

Raj’ın güç odasından çıktığını gören Sandiya şaşırır. Ona girilmesi yasak yere neden girdiğini sorar. Raj yalanlar söylese de Sandiya oldukça şüphecidir. Onun yalanları Sandiya’yı ikna etmez.

Raj başarılı olacak mı? Sandiya Raj’ın bu tavrını kafasına kazırken diğer yandan polislerin yanına giderek şüpheli gördüğü bir bilgiyi onlarla paylaşır. Evinin yakınlarında bir internet bağlantısı olmamasına rağmen bilgisayarlarında WİFİ ağı tespit ettiklerini söyler. Polis Sandiya’ya teşekkür ederek siber polsilere konuyu iletir. Raj Kumar uzaktan bunu dinler.

Bunun üzerine arkadaşlarına bilgiyi elle vermeye karar verir. USP attığı bilgileri Suraj’ın paketlerini dağıtıma çıktığında arkadaşlarına vermeye karar verir. Suraj ile dağıtıma çıkan Raj polis kontrolüne denk gelince panikler. Flaşı Suraj’ın cebine atar. O esnada kargaşa oluna polis ikiliyi kontrol etmeden gönderir. Raj Kuamr için işler iyi giderken Sandiya ise depoda Chaturi’nin bavulunu görüp şüphelenir. Köye giderken eşyalarını yanına almaması şüphelidir.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 59. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 59. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 60. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.